• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej kobity czy to jakas plaga kłótni małzeńskich?dobrze ,ze mój dzisiaj po wczorajszej awanturze zabrał dziecko i pojechał do tesciowej bo bym mu chyba łeb przy samej dupie urwała brrrrr:angry:chciałabym zeby naszym facetom tak hormonki pobuzowały pare dni to bysmy pogadali:wściekła/y:

spokojnej niedzieli ciężaróweczki :)
ja dziś jestem mega happy bo kupiliśmy mi spodenki ciażowe (moje pierwsze:-D:-D) i książkę-poradnik "w oczekiwaniu na dziecko" :tak:będzie co czytać w kolejce jadąc do pracy:-D

Witam kobietki:-)
My wczoraj byliśmy na takim fajnym festynie z okazji dnia piwa:-) dni kasztelana to się nazywa:-) fajna impreza:-) różne zespoły były:-) mąż popiwkował, kolegów ze szkoły spotkał :-) Zuzia też super się bawiła, bo karuzela była:-)

O dziwo od dwóch dni czuję się ok:-) może na prawdę już przechodzi...:cool2:
A dziś to nuda:dry: byliśmy w kościele, potem na obiedzie u mamy i nic nie robimy:dry:
Pozdrawiam :-)

:-DTak mi chdził po głowie ten totolotek, że poszłam i wysłałam ML Plus. Ciekawe, czy zostane milionerką:-D:-D:-D
Poza tym też strasznie się nudze. Już z nudów poznęcałam się nad sobą i wydepilowałam nogi plastami. Au:baffled::baffled::baffled:
A teraz w ramach relaksu chyba zafarbuje sobie włoski. Ja robie szampnem koloryzującym, więc jak do tej pory mi wychodziły.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry