reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej kobity czy to jakas plaga kłótni małzeńskich?dobrze ,ze mój dzisiaj po wczorajszej awanturze zabrał dziecko i pojechał do tesciowej bo bym mu chyba łeb przy samej dupie urwała brrrrr:angry:chciałabym zeby naszym facetom tak hormonki pobuzowały pare dni to bysmy pogadali:wściekła/y:

spokojnej niedzieli ciężaróweczki :)
ja dziś jestem mega happy bo kupiliśmy mi spodenki ciażowe (moje pierwsze:-D:-D) i książkę-poradnik "w oczekiwaniu na dziecko" :tak:będzie co czytać w kolejce jadąc do pracy:-D

Witam kobietki:-)
My wczoraj byliśmy na takim fajnym festynie z okazji dnia piwa:-) dni kasztelana to się nazywa:-) fajna impreza:-) różne zespoły były:-) mąż popiwkował, kolegów ze szkoły spotkał :-) Zuzia też super się bawiła, bo karuzela była:-)

O dziwo od dwóch dni czuję się ok:-) może na prawdę już przechodzi...:cool2:
A dziś to nuda:dry: byliśmy w kościele, potem na obiedzie u mamy i nic nie robimy:dry:
Pozdrawiam :-)

:-DTak mi chdził po głowie ten totolotek, że poszłam i wysłałam ML Plus. Ciekawe, czy zostane milionerką:-D:-D:-D
Poza tym też strasznie się nudze. Już z nudów poznęcałam się nad sobą i wydepilowałam nogi plastami. Au:baffled::baffled::baffled:
A teraz w ramach relaksu chyba zafarbuje sobie włoski. Ja robie szampnem koloryzującym, więc jak do tej pory mi wychodziły.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry