G
gość 574
Gość
Hellou!
Niunia moja wórciła od 22 do 7 rano bez żarełka - to żeśmy pospali
Jak czytam, że rajstopki, spodenki, body, koszula, bluza i jeszcze koc to normalnie szok przeżywam - tak ubierałam w marcu
wolę jak jej chłodniej dzidzi, bo jak się spoci i wiatr zawieje to dzieci wtedy chorują. Bynajmniej moja zdrowa jak koń choć nie szczepiona,a jedyny raz kiedy ją zaziębiło to mój mąż przytachał wirusa i wszyscy całą trójką po kolei żeśmy go przeszli lecząc się domowymi sposobami
wiw: byłou mnie i 25 chyba z 3 dni pod rząd, koło 20 stopni to jest często ostatnio
kaja: fajno to zdjęcie w banerku masz - fiku miku powieksz je, to sobie popatrzę na Tymcia
uciekam! buziaki!
edit: beti ja też pampers active na noc - jedyne, które mi wytrzymują nockę od 22 do 9, orzy czym dość mokra rano. Od razu ci mówię, że przetestowałam też premium care i są gorsze, a nie pampki tylko inne firmy to u nas na tyle godzin to wógóle można zapomnieć...
a w nocy moja śpi pod kocykiem - za chiny ludowe nie chce pod swoja kołderką
pod naszą jak ją zgarnę o 6 do nas to śpi, ale swoją nie ma mowy.
Niunia moja wórciła od 22 do 7 rano bez żarełka - to żeśmy pospali
Jak czytam, że rajstopki, spodenki, body, koszula, bluza i jeszcze koc to normalnie szok przeżywam - tak ubierałam w marcu
wiw: byłou mnie i 25 chyba z 3 dni pod rząd, koło 20 stopni to jest często ostatnio
kaja: fajno to zdjęcie w banerku masz - fiku miku powieksz je, to sobie popatrzę na Tymcia
uciekam! buziaki!
edit: beti ja też pampers active na noc - jedyne, które mi wytrzymują nockę od 22 do 9, orzy czym dość mokra rano. Od razu ci mówię, że przetestowałam też premium care i są gorsze, a nie pampki tylko inne firmy to u nas na tyle godzin to wógóle można zapomnieć...
a w nocy moja śpi pod kocykiem - za chiny ludowe nie chce pod swoja kołderką
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Chyba to raczej ten skok bo u nas 17 tydzien, wiec dokladnie ten z piorunami

ale mnie to cieszy ja na ząbki wole poczekać;-)
ja za to dziękuje Bogu takiego synka jest spokojny ładnie spi normalnie jestem cała happy
ale na parwde ze spokojem moge powiedzieć ze spokojny Alanek jest aż się zastanawiam jak mi da popalić gdy bedzie starszy
ale ja sie bardzo ciesze z tej fuchy no nie gołębniczki;-)