reklama

Styczniówki 2010 !!

no, mój maluch śpi więc wkońcu mogę poczytać :) Odwiedzili nas tez dzisiaj rodzice i teściowie, Mati przeszczęśliwy bo wszyscy nad nim wysieli, każdy coś mówił i robili głupie miny. Wtedy me dziecko jest najszczęśliwsze :)

Oczywiście sto latek dla Paulinki.

A te zdjęcia z komunii porażka, nie wiem jak można tak ubrać swoje dziecko!
Idę na inne wątki poczytać, jak ja lubię te wieczory na bb :-D

reklama
A ja się witam, a pewnie zanim Was nadrobię czasu upłynie...

Zdążyłam zobaczyć tylko że Paulinka świętuję - wg mnie to żaden wstyd dzwonić do dziecka przy szefie- trza być dumnym że ma się dzieci i się je kocha!!!!

Rox - niech wielki Boo będzie jeszcze większy i jeśli to możliwe jeszcze fajniejszy niż jest!!Najlepszego z okazji 5- miesięcznicy....

Agniecha no widzisz goście też mają plusy- jak mama i dziecko zadowolone niech wpadają częściej.....

Ta komunia i foty też mnie rozwaliły...

e: Kaja
ja żem w szoku, że Ty regulaminu nie czytać :szok::-D
M.IN. wyraziłaś zgodę by nawet jak usuniesz u nich konto mieli sobie Twoje dane, niby dla ochrony Ciebie i uwaga, że mogą z Twoimi fotami zrobić co chcą...:eek: np. do folderu swego reklamowego ;-)

Pasi u nas C też wrażliwy na słońce, mimo filtra kolorek ma, teraz już zawsze nakładam z filtrem bo jak dałam na wiatr to oczywiście słońce w połowie spaceru wychodziło...

Ostatnia edycja:
Oparzyłam się buuuuuu :-( masowałam sobie stópki i chciałam dolać gorącej wody i coś mi połączenia w mózgu nie zadziałały właściwie i nalałam sobie wrzątku na stopę! No i później jedną nogę moczyłam w ciepłej wodzie, a drugą w zimnej. Fajtłapa ze mnie.

Najlepszeg dla Boo i Paulinki

My dzis caly dzien na miescie, kupilam sobie wreszcie cos dla siebie.
Dalam dzis Olkowi chrupka kukurydzianego ale sie wyrzywil i nie chcial:sorry:

Suknie komunijne w deche, nie wiem gdzie ludzie glowy maja:no:
Moje dziecko dzis padlo o 19.00 i chyba mussze go dopchna bo sootatni raz o 18.00 jadl:tak:
Spokojnej nocy

Witam i ja wieczorową porą:-)

Wszystkiego co najlepsze dla Boo I Paulinki mojej imienniczki;-)
Adaśko padł o 20 a ja mam czas dla siebie.Dopiero wylazłam z łazienki wzięłam relaksującą kąpiel i trochę się doprowadziłam do porządku:-D Bo M wraca w nocy z delegacji:-Dheheh...
Teraz nadrabiam zaległości i popijam pifkooo z soczkiem:zawstydzona/y:
Miłego wieczoru Wam życzę

Witam wieczorkiem, pewnie jak zwykle Wy już spac powoli idziecie kiedy ja do forum siadam:sorry: ale kiedy dotr z pracy to maluchem chcę troche posiedziec, potem zaległe prania, prasowania i takie tam no i dopiero teraz jestem wolna....

100 lat i samego szcześcia dla Paulinki i Boo:-D

ja dziś padnięta , bo mam jakieś stan zapalny???? zrobiło mi się jakieś uczulenie od kolczyka i ucho spuchło mi na maxa, a dziś boli mnie już od tego cała głowa:crazy:, jade na aspirynie i trybiotyku, może jakoś do jutra przejdzie?
Miłego wieczorku:-)

o żesz w mordkę :szok::-D poczytałam Dorciaa... nieźle :rofl2:
Sama nie wiem.... no trzeba uważać...kurde no...

Klara... no widzisz... no nie przeczytałam :nerd:
roxeen - a wiesz, że chciałam edytować... :-D ale myślę, se nie chce mi się a poza tym gdzieś mi się o uszy obiło, że ta forma też jest już dopuszczalna...

smarkula jedna... :-p mnie przydybała :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry