reklama

Styczniówki 2010 !!

Bibik wypadki chodzą po ludziach.ja iwem ze to ciezko bo niby powinnos ie upilnowac dzieciaczka ale nie zawsze jest to mozliwe. na szczescie juz jestescie w domku i teraz juz bedzi etylko lepiej.

a my walczymy z angina ropna...;-(

reklama
Witam i ja!!
Black
korzystajcie z tego morza, korzystajcie, na zdrowie Wam...!!!! Super!!!
Beti zdrówka!!
Bibik NAJLEPSZEGO DLA NASZEGO ROCZNIAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i popieram dziewczyny... nie ma to tamto, trzeba do przodu.......będzie dobrze....co było nie zmienisz....
Dobrze, że nic bardzo poważnego się nie stało.....

A C coraz bardziej mobilny, dziś nam drugi raz wstał...Poza tym u nas zimno, ale to pewnie wiecie ..... nie lubię jak tak wieje....

Miłego Wam....

To ja zajmę drugie miejsce witając się.
U nas okropnie wieje i ten wiatr jest tak strasznie zimny aż się zastanawiam czy dziś wyjśc na spacer??
Młody śpi a ja mam czas na kawkę:)

Macy nie, Gdynia Śródmieście :-) Z Gdańska mój mąż miał by za daleko do pracy niestety :-)

Bibik kurcze, ale dzielny z niego facet!!! A powiedz mi - tak z ciekawości pytam - jak to jest z rozwojem takiego maleństwa? Goni rówieśników?

Witam
Później nadrobię bo robotę mam po weekendzie byliśmy trzy dni u moich rodziców a majster remont robi jak weszłam wcz do domu to myślałam że wyjdę z siebie, a teraz nie wiem za co się łapać, póki Młody śpi to za rachunki się biorę a poźniej sprzątania dalszy ciąg.

Miłego dnia dla wszystkich

Bibik - najlepsze zyczenia na roczek dla synka, a upadkiem sie nie martw. Czasu juz nie cofniesz, a najwazniejsze, ze juz wszystko dobrze. Siostra mojego malza pilnowala wnuka i siedziala ze swoim mezem na podworku, a maly jezdzil po kostce brukowej i tez sie tak do przodu na ich oczach przekopyrtnol na ten beton i sobie wielkiego guza nabil... na szczescie sie nic nie stalo. Takie wypadki czekaja nie jedna z nas, mimo najwiekszej uwagi. A co tesciowej za wypadki sie zdarzaly przy 5 dzieci... to lepiej nie pisze.

Nika - no gryza te nasze szkraby, Michalek ma tylko 2 zabki a tak mnie dzisiaj pierdyknal z zaskoczenia ze szok!

Klara - gratulacje postepow dla Cyprianka!

... no nie wierze że takie pustki:confused::szok::szok::szok: przez cały wieczór cisza:confused: chyba wszystkich dopadla jesienna nostalgia bo ten wiatr jakoś dziwnie wpływa na psyche:no:
Słoneczka dla Wszystkich jutro i miłej, przespanej nocki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry