reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
hejka
o walentynkach była mowa- mi małż chce kupic laptopka a ja mu nie wiem bo nie mam własnej kasy (kieszonkowe jeno) moze cos wykombinuje ;-). a co do lulkania dzieciołków to ja w ciągu dnia moją córcie lulam i tulkam bo ona taki przytulasek, zresztą synuś tez choć juz prawie 7 latek hihihihihi. Ja tez sie czujemłodo (choć juz stara dupa jestem).

Ja tez mimo swojego wieku, o jejciuuuu nie dlugo 30-stka na karku czuje sie jak 18. Wlasnie bobasa pakuje, bo dzisiaj idzie na cale popoludnie do dziadkow na sluzbe. Ja musze kilka spraw pozalatwiac.
Moj synus uwielbia np. przytulac sie do podunii, ma to po mnie. Ja tez jak bylam mala, wszedzie lazilam z poduszka.
Milego dnia kobitki!!!!:-)
Pewnie wieczorem, bede miala cala powiesc do przeczytania. Super. Relaksik przed pojsciem paciu!!!:-)

reklama
Hej!
Mały ucina drzemkę a ja u Nas na bb to juz chyba u mnie tradycja.
Co do walentynek to ja tez raczej Z nic nie kupię,bo swojej kasy nie posiadam,chciałam zapisać nas na taki bal walentynkowy w tej Karczmie co chrzciny robilismy,ale Z na drugi dzień na rano do pracy idzie więc nie wypaliło.Ja za to zażyczyłam sobie perfumy, zobaczymy...

Zabieg na palucha przełożyłam na następny poniedziałek bo teraz po 15 mamy zrobić kolejna morfologie małemu i nie mogłabym iść bo jak tu buta ubrać?A przecież dzidzioł najważniejszy.:tak:

Z dziś ma wolne i mamy ambitne plany jak mały wstanie to wybieramy się z nim do Parku na plac zabaw a potem skoczymy do mojej mamki na kawkę.Więc lecę doprowadzić się do ludzi.:-D

Tysiolek kciuki zaciśnięte!Weź Ty laska jakąś mini załóż i koniecznie dekoldzik spory;-),a nasze kciuki do niczego nie będą Ci potrzebne.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry