reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej,dawno mnie nie było.

tysi,ja wczoraj 3 raz oblałam:(
Widze,ze sie tu rozkrecacie z pisaniem,moze wrócą czasy ciąży gdzie nie nadążałam z czytaniem .

Co do walentynek to jeszcze planów nie mam,

o rannnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy dziołchy nawąchałyście się czegoś?:rofl2:
wczmnie nie było a tu tyle stronic do nadrabiania.

Co do walentynek my nie robimy sobie prezentów wcz byliśmy w kinie 5D na kot i duchy.brrryy starszne to było 13 minut a ja cała spocona byłam:laugh2: woda się na nas lała jakieś frędzle nam nogi smyrały ale ogólnie to super efekty. No a potem na wyrzere poszliśmy do kfc fajnie było:)

JA 27wiosen mam ale wogóle się na tyle nie czuję.

Miłego dnia

Tysi kciuki mocno zaciśnięte nawet za obiad się nie wezmę hihihi mam pretekst:)

co do prawka ja zadłam za 5 razem jak byłam z Zuzia. Siostra pilnowała a ja zdawałam. Tak wyszło ze pod koniec ciązy miałam egzaminy i niestety stres robił swoje. Odczekalam jak Zuzia się urodziła i takim cudem mam prawko i moge smigać...

A ty Tysiolek jak tam???Zdane pewnie co??

A co do walentynek myslałam ze coś podpowiecie, bo M mi zrobił jakąś niespodziankę to ja myslałam zeby tez mu coś kupić no ale nie mam pomysłu...

Tysiolek - pisz koniecznie jak poszło, wierzę, że się udało!!!
rox - ty zołzo, spośród sióstr tak a spośród was? ! :)))

Czuję się mlodo ... o... :)

Ja też nic nie kupuje, żebysmy siedzieli w domu to też pewnie jakaś romantico kolacja.

Idziemy do kina a później na kręgle z paczką znajomych, wydaje mi się że i tak kasy wystarczająco rozwalimy.

juuuhu juuuuhu zdałam - wkońcu zdałam ! matulu ! jednego małego byka zrobiłam a takw szystko sie udało - miałam fajnego nie czepiającego sie szczegółow instruktora !
jeja jak sie ciesze !
M własnie przywiozłz p racy szampana i bedziemy opijac
a jutro biore sie za wybieranie i szukanie ładnego autka
dziękuje za kciukaski :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry