reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie!:-)
My dzisiaj na spacerku,bylismy, ale kolo domku. Maly jadl tynk, piasek kamienie oraz kore. Wiec deserek mialam z glowy!:-D
Przedwczoraj odwiedzilismy placyk zabaw a tam niesforny Ksawery pobil kolezanke lopatka. Ojjjj z nioego dzentelmena nie zrobie!!Co kupujecie dzieciaczkom na swieta? Ja kupilam K KOSIARKA DYZIO PLAYSKOOL 06201 promocja! (1545427919) - Aukcje internetowe Allegro.
Naprawde fajna jest, tylko niestety dosc mala.

hejka my też dzis zaliczyliśmy mały spacerek:-)
na święta jakis drobiazg ja kupuje bo mały ostatnio dostał bez okazji:-) koparke i uznałam że na święta coś skromniejszego dostanie.
a co do kosiarki to my już mamy troszkę inna ale też fajną;-)

Hej

My dziś na dworku tylko chwilę żeby się dotlenic bo deszcz zaczął padać.

Też walczymy z uczuleniem nie wiem na co ale smaruję kremem polichy i miejsce pampersa.

Na święta żadnych prezentów nie kupujemy bo nie mamy takiego zwyczaju na wielkanoc.

Miłego wieczorku..

No ja już kupiłam te klocki, o których pisałam gdzieś wyżej:tak: U mnie w rodzinie jest zwyczaj dawania jakichś drobiazgów na wielkanoc, choć nie jest to obowiązkowe, a u męża w rodzinie daje się słodycze z tej okazji-co kraj, to obyczaj:-) W drugi dzień Świąt jedziemy właśnie do teściów, bo mają tak ciekawy zwyczaj wielkanocny: po ulicy biegają przebierańcy: snop siana, baba,koń i kilka innych osób i "murzają"ludzi tzn.smarują ich twarze czymś mocno czarnym-nie wiem dokładnie, bynajmniej schodzi ciężko;-)
Lecę ubierać Małego,bo się dopomina:-)

I jeszcze szybkie pytanko:jak często myjecie dzieciaczkom włoski? Ostatnio nad tym myślałam...
Miłego dnia

witam
my własnie wrucilismy ze spacerku:-), troche zimny wiatr wieje. Co do mycia włosków to ja myje 2 razy w tygodniu, pedjatra mówiła zeby nie myc czesto zeby flora sie nie zabuzyła i zeby nie zaczeły sie przetłuszczac.

hejka

Ale lipna pogoda a do tego strasznie zimno brrr

my tez nie kupujemy na święta wielkanocne prezentów, zresztą zuzia dostała piaskownicę i zabawki :0
Jedynie jakiś koszyczek ze słodyczami.

topoleczka ja myję Zuzia raz w tygodniu, bo ona tego nie cierpi.

Witam :)

a ja myję codziennie ale nie codziennie szamponem z tym że D ma kilka włosków na krzyż do tego teraz mu zjechałam maszynką i ma mega króciutkie ale on to w wodzie nurkuje i tak wojuje że same mu się myją ;)

co do prezentów ja nic dużego nie kupuję bo i tak ciągle coś kupuję i tyle już mają dzieciaki zabawek że pokoju zabraknie niedługo a Dominik i tak chodzi i broi i interesuje go zawsze to co nie powinno a zabawki leżą ...

reklama
My rowniez dzisiaj na spacerku bylismy, a co my sie wiosny nie boimy!:-D Wiosennie raczej nie bylo, ale rade dalismy. W piaskownicy znalezlismy foremke,ale za to juz kilka zabawek do piasku przepadlo bez wiesci. Hmmmm moze ogloszenia powiesze!:-D
My myjemy wloski co drugi dzien, jak K byl mniejszy nie bal sie wody, a teraz stoi w wanience. Za zadne skarby nie usiadzie. Hmmm.... podkladacie moze malym jakis reczniczek pod pupcie, czy cos w tym stylu. Moja mama mi tak radzi, zeby K nie bal sie usiasc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry