wronek
Fanka BB :)
Przyłączę się do waszej listy dolegliwości.
Minął mi 4 tydzień i jak na razie bolą mnie piersi i żołądek. Czasami trochę mnie ponudzi i najchętniej to bym nic nie jadła bo na nic nie mam ochoty.
Strasznie się boję bo to moja pierwsza ciąża a wszyscy dookoła straszą (nawet własna mama)
Minął mi 4 tydzień i jak na razie bolą mnie piersi i żołądek. Czasami trochę mnie ponudzi i najchętniej to bym nic nie jadła bo na nic nie mam ochoty.
Strasznie się boję bo to moja pierwsza ciąża a wszyscy dookoła straszą (nawet własna mama)

a tak to jest ok a gadaniem się nie przejmuj może i fakt ten I trymestr jest taki co trzeba uważać na siebie najbardziej ale to nieznaczy że ma sie coś złego dziać to jest piękny okres w życiu kobiety i myśl pozytywnie
nawet jeszcze nie byłam u gina wole poczekac i spokojnie się testowac jak na razie. Zresztą podejście lekarzy do kobiet w ciazy do 3 miesiąca w UK jest inne niż w Polsce...musze poszukac polskiej kliniki i pod koniec maja sie wybiorę. Kurcze a miałam leciec do Polski musze odłożyc podróż conajmniej 1,5 mies.