Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

cześć dziewzcynki
ja tez dziś zaczynam kolejny tydzień i to już 14 a fasolinka z rana dała mi tak popalić że myślałam że do pracy nie wyjdę;-) skończyły mi się pomysły na spożywanie napojów bo do tej pory piłam herbatę i wodę dzis już nawet herbatka nie podeszła:-(
jak kobitki wasza waga?skacze juz coś?bo u mnie ok 1kg na plusie
mięłgo dniakobitki ja się biorę do pracy;-)
a moja waga stoi w miejscu, ani w górę ani w dół... nie wiem czy to dobrze czy źle... moja kochana przyjaciółka mówi ze powinnam się cieszyc, i że jeszcze zdążę przytyc..cześć dziewzcynki
jak kobitki wasza waga?skacze juz coś?bo u mnie ok 1kg na plusie
miłego dnia kobitki ja się biorę do pracy;-)
wogóle nie odpoczęłam od tygodnia pracy. Na szczęście za tydzień mam urlop i nie będę nic robić przez 2 tygodnie :-) tydzień spędzę w górach z rodzicami, a drugi tydzięn to jeszcze nie wiem z kim i gdzie, bo mój M niestety powiedział że w tym roku urlopu nie weźmie (uroki własnej działalności :-() pewnie na tydzień zabiorę ze sobą którąś z koleżanek.
czyli jakaś infekcja pęcherza się wdała, zobaczymy co gin na to poradzi, póki co staram się jak najwięcej pić i często zaglądać do wc.

ale jeszcze jest nadzieja pewnie dowiem sie dopiero okolo 20tygodnia czyli w polowie sierpnia heh jeszcze miesiac....
tak wiec lepiej dla wszystkich bedzie jak ja przystrzyzemy:-)pozdrawiam i milego poniedzialeczku zycze.a moja waga stoi w miejscu, ani w górę ani w dół... nie wiem czy to dobrze czy źle... moja kochana przyjaciółka mówi ze powinnam się cieszyc, i że jeszcze zdążę przytyc..
Ja jeszcze na wagę nie wchodzę;-)bo się boję;-)ale w piątej bedę u gina więc pewno znowu mnie zważy to dopiero bedzie załamka;-)ogólnie w ciuchy dolne się nie mieszcze natomiast w górne jeszcze wchodze - nie jest źle:-)
wiem że to lekka przesada ale tak już mam dlatego wcześniej wagi nie kupowałam. nie chcę za dużoprzytyć ale nie bardzo wiemjakto zrobić,przecież głodzić się nie będę...