reklama

Styczniówki 2010 !!

WItam po weekendzie,
tradycyjniu już ledwo wstałam tak rano :-(

Normalnie nie wiem od czego mam zacząć , bo tyle napisałyście...
U nas w zasadzie ok, jakos spac nei mogę i budzę sięczęsto w nocy :baffled: jak nie na siusiu to brzuch mnie ciągnie i muszę zmienićbok....ech a co to będize późneij :szok:

RAXNETA gratuluje syna:-)widze ze ty też bedziesz miał chłopca:-)ciekawe czy to wszystko sie potwierdzi.

dziekuję, a dlaczego ma sięzmienić?? u nas niestety wyraźnie było widać :-D

reklama
Kaskag - ty się ciesz!

Mi lekarz nie pozwolił przybrać na wadze więcej niż 10 kg no to się pilnuję - dla mojego własnego dobra. W sobotę wyskoczyłam na basen, jutro chyba zrobię to samo:-)

to chyba nie duzo wazysz?????w ciąży prawidłowo mozna przytyc do 20% swojej wagi sprzed ciązy ,ja moge 14 kg i faktycznie w pierwszej ciazy przytyłam wiecej bo23 kg ale w krotkim czasie od porodu zgubilam wlasnie te14kg cos w tym jest

ja ważę już 56,4kg.... to znaczy że przytyłam już ze 2 kg.. ale w sumie to dobrze, bo lekką niedowagę miałam, a czytałam że do drugiego trymestu powinno się nadgonić braki tak żeby od drugiego trymestru prawidłowo przybierać na wadze, tzn 0,5kg/tydzień ;-)
ale po mnie tej wagi nie widać inaczej niż po brzuszku który coraz bardizej wystaje i po cyckach :szok:, z tego ostatniego moj mąż się najbardizej cieszy:-D:-D

Ja też latam w ciążowych albo w dresach.:-)
Właśnie wyszedł ode mnie mój wujek jest lekarzem (specjalista chorób wewnętrznych) i okazało się że posiada w domu aparat USG. :-):-):-)Umówiliśmy się na przyszły tydzień, jedziemy popodglądać dzidzie w warunkach domowych, na spokojnie i tyle ile będę potrzebować. Już się cieszę, bo choć to nie ginekolog to wiele lat robił USG jamy brzusznej i ciąży więc będę pytać ile wlezie i może podejrzymy co tam kryje między nóżkami. A już sie martwiłam, żę będę musiała czekać do 25 sierpnia.:-):-):-):-):-):-)
ale fajnie :)

Anusia - no właśnie za dużo i u mnie nie można było wyliczyć 20% tylko połowę. W poprzedniej ciąży przytyła 18 kg i niestety przez te 10 miesięcy od porodu nie udało mi się tego wszystkiego zgubić. Teraz ważę 65kg i to jest moja waga sprzed ciąży. Nie utyłam do tej pory ani grama, napuchłam i pozaokrąglałam się, ale czuję, że to się właśnie teraz zaczyna zmieniać.

Ivi - twój się cieszy:-) Moj mniej:-)))) Ja normalnie mam 75DD:-)

Ja wczoraj przeżyłam szok, próbowałam przymierzyć dżinsy, stwierdziłam że zapnę pod brzuchem a nogawki podwinę i odziwo w każdych brakuje mi 10 cm do zapięcia guzika, tak mji wywaliło brzychal że szok, za to w biodrach i udach schudłam.
Lecę się pakować po pojedziemy z pustymi torbami.

WItam po weekendzie,
tradycyjniu już ledwo wstałam tak rano :-(

Normalnie nie wiem od czego mam zacząć , bo tyle napisałyście...
U nas w zasadzie ok, jakos spac nei mogę i budzę sięczęsto w nocy :baffled: jak nie na siusiu to brzuch mnie ciągnie i muszę zmienićbok....ech a co to będize późneij :szok:

dziekuję, a dlaczego ma sięzmienić?? u nas niestety wyraźnie było widać :-D

Wiesz sa rózne opinie na ten temat,jedne pisza ze nie da sie tak wczesnie rozpoznac płci ale mój gin dał mi 99% wiec ja juz sama nie wiem.Chyba nie bede słuchac nikogo tylko mojego gina:-)w koncu my chcemy miec syna:-)U mnie na usg było widac ze to chłopiec wiec sama na wlasne oczy widzialam:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry