reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiecie co dziewczyny ja na prawde nie wierze :-D Jak sobie pomyślę, że znów zaczną się badania, USG, wizyty i wszystkie objawy ciąży to aż się boję :sorry2::tak:

No i modlę się tym razem o synka, u nas w rodzinie rodzą się prawie same dziewczynki, może nam się uda mieć synka ;-)

Gratuluje :tak:
u mnie w rodzinie tez same dziewczyny byla a ja mam syna - pierwszego w mojej rodzinie syna od pokolen :-p

reklama
Chciałabym sie z Wami serdecznie przywitac, POGRATULOWAĆ i dołaczyc do Waszego grona, mam nadzieje, ze wszystkie dotrwamy w dwupaku do stycznia i bedziemy mogły cieszyc sie maleństwami w Nowym Roku.
Ja liczę na szczęśliwy poród około 17 stycznia, :tak:

No z moich obliczeń wyszło, że to będzie 10 styczeń. Dokładnie będę wiedziała po wizycie u lekaża. Gratuluję wszystkim mamom:-)

Ostatnia edycja:
Jestem nowa na tym forum...

U mnie także wychodzi (wg moich wyliczeń) poród na 10 stycznia 2009. ;-)

Pozdrawiam,
Jola

Witam Was wszystkie!!!! Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreski! ta "ciążowa" kreseczka nie jest jednak zbyt mocna ale jest widoczna:-) Za parę dni powtórzę test,to będę już pewna.Narazie bolą mnie piersi i brzuch,ktory jest b.wzdęty,ale podobno czasem tak bywa w ciąży. Jestem taaaka szczęśliwa:-Di postanowiłam ze od dzisiaj juz nie palę papierosow.Gratuluję wszystkim styczniówkom 2010!!!.

Witam wszytkie panie i brzucholki malenkie jeszcze :-D
Dzis testowana po raz trzeci stwierdzam ze bedzie dzidzia:szok: za dwa tyg ide do polskiej kliniki wszystkiego sie dowiedziec i poobserwowac:cool2:

reklama
Do góry