Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Działa, działatylko nie można przypadkowo, byle jak i u byle kogo. Jeśli logicznie podejdzie się do swego organizmu, holistycznie (czyli całościowo) i trwa przy tym oraz nie zaprzecza samemu sobie stosując przypadkowe rzeczy to naprawdę działa.
Witam dziewczynki.
Ja juz po wizycie, dziekuje za kciukasy. Wszystko jest ok, badania, usg tylko ze o trzy tygodnie dziecie me starsze jestMoja ostatnia miesiaczka byla zmylka, zmienie tylko suwaczeka ale i tak z wami zostane choc termin mam na 29 grudzien;-)

kobietki wlasnie przyszzedl mi list ze szpitala z data drugiego skanu, niestety az na 4.09, myslalam ze z blizniakami bede miala czesciej :-( ale to moze i lepiej ze rzadziej moze to znaczy ze wyniki badan mam prawidlowe i nie trzeba czesciej, a 10.08 mam spotkanie odnosnie prowadzenia ciazy itd, w koncu zaczeli sie nami interesowac, ach i kamien z serca ze wszyustko jest ok :-)
Jola to super:-), a tak na prawdę z tą datą to oni tu zawsze mieszają. Mi za pierwszym razem też mówili, że będę rodzić przynajmniej 3tyg wczesniej, a urodziłam 4dni po terminie z miesiączkiWitam dziewczynki.
Ja juz po wizycie, dziekuje za kciukasy. Wszystko jest ok, badania, usg tylko ze o trzy tygodnie dziecie me starsze jestMoja ostatnia miesiaczka byla zmylka, zmienie tylko suwaczeka ale i tak z wami zostane choc termin mam na 29 grudzien;-)
. Więc do końca nie nastawiaj się na ten Grudzień, bo ja pamiętam, że strasznie się wściekałam dlaczego ja jeszcze nie rodzę
A wystarczyło spokojnie zaczekać
Witam:-)Kobitki czy was tez czasem pobolewa brzuszek ?
super :-)skoro starsze to w sumie i płeć można było zobaczyć![]()

Jola to super:-), a tak na prawdę z tą datą to oni tu zawsze mieszają. Mi za pierwszym razem też mówili, że będę rodzić przynajmniej 3tyg wczesniej, a urodziłam 4dni po terminie z miesiączki. Więc do końca nie nastawiaj się na ten Grudzień, bo ja pamiętam, że strasznie się wściekałam dlaczego ja jeszcze nie rodzę
A wystarczyło spokojnie zaczekać
![]()

No ja postaram sie przetrzymac do stycznia ale czy mi sie uda??![]()
ja mojego synka po terminie urodziłam tzn.zaczął się 42 tc także wiesz jest szansa;-)Super ze wszystko Oki.Witam dziewczynki.

mając okres jak w zegarku. Może to Irlandzkie powietrze tak działa he he