P
patrysia*
Gość
Kurcze jak mi się spać chce, a moje dziecię nawet jeszcze o tym nie myśli![]()
mnie mój synek tez męczy bo marudny
jeju jakbym chciała aby szedł spać co bym się odstresowała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze jak mi się spać chce, a moje dziecię nawet jeszcze o tym nie myśli![]()
jeju jakbym chciała aby szedł spać co bym się odstresowała
Jola no jestem w szoku, tzn. miałaś okres będąc w ciąży czy taką późną owulację?Witam dziewczynki.
Ja juz po wizycie, dziekuje za kciukasy. Wszystko jest ok, badania, usg tylko ze o trzy tygodnie dziecie me starsze jestMoja ostatnia miesiaczka byla zmylka, zmienie tylko suwaczeka ale i tak z wami zostane choc termin mam na 29 grudzien;-)
Jola no jestem w szoku, tzn. miałaś okres będąc w ciąży czy taką późną owulację?

no to ci fajno kurka hehe ja bym niewytrzymała i zaraz pytała się o płec
no i też się zapytałam no ale nie wiem do konca i jeszcze po tym co na innym watku pisały kobitki to czekam na tą kolejna wizyte wtedy się dowiem juz na pewno:-)Hej Nikki,mialam normalnie okres, wydawal mi sie jakby krotszy i mniej obfity ale jednak. Moja mama miala przez pierwsze trzy miesiace wiec mnie to bardzo nie zdziwilo. No ale jednak to prawie miesiac ciazy mi uciekl:-) Dzidzia ma 14cm ale lekarz powiedzial ze jest pelne zycia wiec jestem szczesliwa:-)

Wiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.

Beti, ja przed ciążą co tydzień na basen z synkiem chodziłam, strasznie mi tego brakuje, ale boję się infekcji i raczej nie pójdę...jola24 powiem Ci że fajna taka pomyłka;-) ja byn się ucieszyła bo szybciej poznałabym płeć dziecka;-) a tak poważnie dobrze ze u Ciebie tez wszystko w pożądku
dormark gratulacje!!!czyli kolejny chłopak u nas stycznióweczek;-)
a ja dzis bylam dziewczynki na basenie i paaaadam;-) ale fajnie się tak poruszać aż odrazu lepiej psychicznie się czuję no i dla fzidzi też podobno zdrowo;-)
Więc pewnie masz dwa osobne jak nic nie mówili czyli tak jak powinno być.Nie mogę się doczekać aż będzie widać płeć..ale mówili, że dopiero za 6 tyg ok. Ale jak będę u lekarza po zwolnienie z pracy na początku sierpnia to go pomęczę żeby spróbował coś podpatrzeć:-) A wracasz do Polski czy na stałe w Anglii zostajesz?