reklama

Styczniówki 2010 !!

kurde,dziewczyny..ależ wy sie rozpisalyscie.. :-) z godzine nadrabialam zaległości.. aż spać mi się zachciało,więc lece sie położyc ;-) Słodkich snów dla Was i Fasolek ;-)

reklama
Dziewczyny,
przez to wszystko zapomniałam Wam podziękować za te wszystkie gratulacje dla mojej sister i szwagra - BAAARDZO DZIĘKUJĘ :-)
Z dziewczynami wszystko jest ok, w środę wyszły ze szpitala :-)

To może się kiedyś spotkamy w kolejce, bo niewykluczone, że będę jeździć za chwilę, jak się przeprowadzę :happy:

Jej a ja to kompletnie nie wiem jaki rozmiar kupować. Wątpię aby dzieciątko było małe:-DMy to razem wzięci to olbrzymy jesteśmy:-) Razem mamy 374cm :-D
no to nas przebiliście :-) my mamy razem 372 :-)

dormark... super, ze wszystko ok:tak:
jola... a to Ci niespodzianka:-D

Ja dzis byłam u internisty, EKG ok, pobrali mi krew na badanie tej tarczycy i skierowanie do endokrynologa:zawstydzona/y: Tylko musze juz szukac, bo w kolejce nawet pół roku sie czeka:szok: a wole sprawdzic ta moja wielka tarczyce... zobaczymy tez jaki bedzie wynik badania... A smiac mi sie chciało, bo weszłam do przychodni i poruszenie babć nastapiło:-DChyba były przerażone moją sukienką, która pewnie wszystko odsłaniała:-Dbabcie sa the best!

A jutro wizyta u ginki, ale mam stresa:zawstydzona/y: Oby wszystko było ok...

Ja dzis w ogole wykonczona jestem... Tesciowa siedziała z mała az do wieczora, a ja troszke ogarnełam i odpoczełam, bo juz padałam... Paulinke poraz pierwszy nie kapała ani mama ani tata:-Dale była zszokowana, a tesciowa jaka szczesliwa:-D Moze relacje sie w koncu poprawia...

U nas od rana upał, a jutro ponoc ma byc jeszcze gorzej:zawstydzona/y:Nie wiem jak ja to wytrzymam...

ja czekałam na endokrynologa dwa miesiące :wściekła/y: okropieństwo:-( jakie masz
wyniki do zrobienia na tarczyce TSH?

morka caroline to ile Wy macie w górę????
to ja myślałam, że my jesteśmy wysoką parą, a to zaledwie 361 razem

tak w ogóle to dzień dobry wszystkim u nas chyba znowu upał ...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!
U nas też zapowiada się upał. Dzis mój dzień wizyty u lekarza - oby już było po.
Ja mam długie włosy i jak mnie denerwują to szok, tylko kitka mnie ratuje, bo jak czuje je na szyi to szału dostaje :-)
Kupilam pare dni temu farbę do włosów (od lat farbuję sama) i leży i patrze na nią i myślę czy farbować :szok:

Miłego dnia!

Witam Dziewczyny i miłego oraz orzeźwiającego dnia życzę :-)

ja czekałam na endokrynologa dwa miesiące

ja bardzo się cieszę, ponieważ mam pakiet medyczny z pracy - badania za free, nie muszę czekać miesiącami na wizyty i mogę korzystać z placówek w całej Polsce, które należą do Centrum Medycznego Damiana. To naprawdę bardzo fajne i wygodne rozwiązanie. Przez 8 lat pracy strasznie się do tego przyzwyczaiłam. Ale doskonale pamiętam, jak to jest korzystać z państwowej służby zdrowia, ponieważ czasami jest to nieuniknione, np. jak musiałam iść do poradni krzepliwości krwi.

morka caroline to ile Wy macie w górę????
to ja myślałam, że my jesteśmy wysoką parą, a to zaledwie 361 razem

ja mam 175, a mój M ma 197 :-)

u nas na zawnątrz 19stC.... oby tylko już nie padało :szok:ja zaraz idę do fryzjera :tak::tak::tak:miłego dnia kochane!!

miłej wizyty u fryzjera :-) ja muszę poczekać, aż moja wróci z urlopu, już nie mogę się doczekać jak zaszaleję :-)

Powodzenia u fryzjera. Ja bylam dwa dni temu i zapobiegawczo przed upalami scielam wlosy na dlugosc ok. 1-1,5 cm.
Strasznie sie poce w ciazy. Czy Wy rowniez?

ja również mam z tym problem, ale nie aż taki, aby zdecydować się na ścięcie włosów, które tak długo zapuszczałam :-)

Witam porannie u mnie chumorek calkiem niezly gdyby nie moj M wczoraj siedzial do 6 rano przed kom a teraz spij przez niego ani ja anie Nicol sie nie wyspala , Co do wzrostu to ja w to nie wieze ja mam 170 moj M 182 a coreczka urodzila sie 49 cm .Milego dnia.

reklama
ja również mam z tym problem, ale nie aż taki, aby zdecydować się na ścięcie włosów, które tak długo zapuszczałam :-)[/QUOTE]

Ja mialam krokie wlosy, a teraz mam baaaaaardzo krotkie:-)) Ja lubie drastycznie zmieniac fryzury. :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry