Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może się kiedyś spotkamy w kolejce, bo niewykluczone, że będę jeździć za chwilę, jak się przeprowadzęTak, z okolic![]()

no to nas przebiliście :-) my mamy razem 372 :-)Jej a ja to kompletnie nie wiem jaki rozmiar kupować. Wątpię aby dzieciątko było małeMy to razem wzięci to olbrzymy jesteśmy:-) Razem mamy 374cm
![]()
dormark... super, ze wszystko ok
jola... a to Ci niespodzianka![]()
Ja dzis byłam u internisty, EKG ok, pobrali mi krew na badanie tej tarczycy i skierowanie do endokrynologaTylko musze juz szukac, bo w kolejce nawet pół roku sie czeka
a wole sprawdzic ta moja wielka tarczyce... zobaczymy tez jaki bedzie wynik badania... A smiac mi sie chciało, bo weszłam do przychodni i poruszenie babć nastapiło
Chyba były przerażone moją sukienką, która pewnie wszystko odsłaniała
babcie sa the best!
A jutro wizyta u ginki, ale mam stresaOby wszystko było ok...
Ja dzis w ogole wykonczona jestem... Tesciowa siedziała z mała az do wieczora, a ja troszke ogarnełam i odpoczełam, bo juz padałam... Paulinke poraz pierwszy nie kapała ani mama ani tataale była zszokowana, a tesciowa jaka szczesliwa
Moze relacje sie w koncu poprawia...
U nas od rana upał, a jutro ponoc ma byc jeszcze gorzejNie wiem jak ja to wytrzymam...
okropieństwo:-( jakie masz 
ja czekałam na endokrynologa dwa miesiące
morka caroline to ile Wy macie w górę????
to ja myślałam, że my jesteśmy wysoką parą, a to zaledwie 361 razem
u nas na zawnątrz 19stC.... oby tylko już nie padałoja zaraz idę do fryzjera
miłego dnia kochane!!
Powodzenia u fryzjera. Ja bylam dwa dni temu i zapobiegawczo przed upalami scielam wlosy na dlugosc ok. 1-1,5 cm.
Strasznie sie poce w ciazy. Czy Wy rowniez?