Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie:-) Ja tylko czasami, ale wieczorami i w nocy to czuję jakby obcy we mnie siedziałDziewczyny czy wy juz regularnie czujecie ruchy dzidziolków?czy tylko czasami?i wogóle mnie cos brzucho ciągnie:-(
Mnie jakaś deprecha złapała. Masakra. Czuję się fatalnie. Jakieś egzystencjonalne problemy sobie wkręcam :-( Szkoda gadać.Dziewczyny czy wy juz regularnie czujecie ruchy dzidziolków?czy tylko czasami?i wogóle mnie cos brzucho ciągnie:-(

No chyba przesadzasz, jak masz problem, to na priv pisz. Poza tym mój nick to Nikki.co ty Niki taka nerwowa jestes ?![]()
stwierdzam, że szkoda klawiatury na odpisywanie, także już możesz sobie darować złośliwości...Oczywiscie Nikki, przepraszam ze urazilam Panią :}
Dziewczyny czy wy juz regularnie czujecie ruchy dzidziolków?czy tylko czasami?i wogóle mnie cos brzucho ciągnie:-(
Z tego co ja pamietam to dzidzia rosnie skokowo raz jest tydzien wiekrza a raz mniejsza wiec nie ma sie czym przejmowac.
Witajcie:-) Ja tylko czasami, ale wieczorami i w nocy to czuję jakby obcy we mnie siedziałMnie jakaś deprecha złapała. Masakra. Czuję się fatalnie. Jakieś egzystencjonalne problemy sobie wkręcam :-( Szkoda gadać.