Kubiaczka
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny z rana 
Sorki że tak nie piszę, ale jakoś nie mam siły ostatnio na to, ale za to jestem na bieżąco codziennie. Po za tym kończę pracę mgr a do 15 września muszę ją oddać.
kacha_wawa Będzie dobrze trzeba tak myśleć
Nie wolno poddawać się
Przynajmniej ja sobie tak zawsze tłumacze. Po części Ciebie rozumiem, choć ja nie straciłam pracy. Prawda jest też taka, która z nas może się pochwalić 100% pewnością, że jak wróci do pracy po macierzyńskim to jeszcze będzie tam miała swoje stanowisko pracy.
Też bym tak chciała
U nas ceny mieszkań dochodzą do 4 tyś. za metr kwadratowy 
Gratulacje
Witamy w naszym gronie.
Sorki że tak nie piszę, ale jakoś nie mam siły ostatnio na to, ale za to jestem na bieżąco codziennie. Po za tym kończę pracę mgr a do 15 września muszę ją oddać.
kacha_wawa Będzie dobrze trzeba tak myśleć
Nie wolno poddawać się
Przynajmniej ja sobie tak zawsze tłumacze. Po części Ciebie rozumiem, choć ja nie straciłam pracy. Prawda jest też taka, która z nas może się pochwalić 100% pewnością, że jak wróci do pracy po macierzyńskim to jeszcze będzie tam miała swoje stanowisko pracy.Gratulacje

Witajcie dziewczyny,
Czekałam tak dlugo zanim nie upewniłam się, że wszystko jest ok.
Basia lat 26 chce się do Was wpisać![]()
planowany termin 6 styczeń
mam syna lat 3,5 Hubert
ciąża to moja 3 (1 poronienie w zeszłym roku)
mam męża Szymona
Gratulacje
Witamy w naszym gronie.
az sie boje.i mowi ze bedzie mi strasznie ciezko pod koniec dzwigac moj brzuch..a jak sie urodza to bedzie maly sajgon..no i na 80% cesarka bedzie juz mi powiedzial.i ze napewno urodze wczesniej. Mialam termin na 23stycznia a teraz to mowi ze nawet koniec grudnia poczatek stycznia..bo blizniaki rodza sie w 35,36tyg..no i mnie straszyl troche ze z tego wzgledu ze maja jedno lozysko moga byc jakies komplikacje..bo maja jakby jeden uklad krazenia..i bywa ze konieczne jest jakies przetaczanie krwi a ja czytalam ze to niebezpiecznee:-(