Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam o poranku :-) nie poranek to ja mialam o 7-ej.Jestem szczesliwa gdyz mam juz 3 pary spodni ciążowych:-)
Wczoraj weszłam na wage i okazuje sie ze ma 3kg na plusie wiec ysle ze to niezły wynik jak na 5miesiąc:-):-)a jak u was duzo przytyłyście juz????pozdrawiam
ja na swojej domowej,elektrycznej wadze ważę 56kg a w gabinecie mojej gin, kiedy waży mnie pielęgniarka na takiej starej,radzieckiej z odważnikami ważę 61,5i która oszukuje?
.
córa nie chciała spać, a wnuczka sąsiadki skożystała z pustej chaty i zrobiła imprezę
. Przynajmniej pogoda chyba dzisiaj nie umęczy
Witam i gratuluję, wklej sobie suwaczek ciążowy!!Witajcie dziewczyny,
Czekałam tak dlugo zanim nie upewniłam się, że wszystko jest ok.
Basia lat 26 chce się do Was wpisać![]()
planowany termin 6 styczeń
mam syna lat 3,5 Hubert
ciąża to moja 3 (1 poronienie w zeszłym roku)
mam męża Szymona
Dokładnie, co za bzdury!! Jakby to była prawda to podziemie aborcyjne by nie istniało, bo poszłaby jedna z drugą i nakupowała ciuszków i już by się ciąży pozbyła..... Nie wiem, jak można w coś takiego wierzyć... Ja dla synka już w 20 tc miałam prawie wszystko i dziękowałam sobie, że zrobiłam te zakupy, jak w 30-40 tyg nie miałam siły w ogóle po sklepach chodzić.Nawet nie sluchaj!Najlepiej sobie satkac uszy stoperem, jak sie ma uslyszec takich glupot!A niby czemu mialoby sie sie cos stac! Tak musialaby teraz myslec kazda z nas, bo przeciez do puki sie nie urodzi to niby nie ma nic pewnego!Co za paranoja!
W ogole sie nie przejmuj, jakby kazdy tak sie zamartwial to by nawet wyprawki nie kupowal bo przeciez nigdy nie wiadomo! E.... w ogole nie bierz sobie tego do serca!

mam na osiedlu mamę bliźniaczków i szybko jest znowu laską

Dokładnie, co za bzdury!! Jakby to była prawda to podziemie aborcyjne by nie istniało, bo poszłaby jedna z drugą i nakupowała ciuszków i już by się ciąży pozbyła..... Nie wiem, jak można w coś takiego wierzyć... Ja dla synka już w 20 tc miałam prawie wszystko i dziękowałam sobie, że zrobiłam te zakupy, jak w 30-40 tyg nie miałam siły w ogóle po sklepach chodzić.
A osoby, które tak plotą trzeba uświadomić, że bardziej niż ciuszki szkodzi dziecku ich gderanie i zatruwanie myśli matki i to jest lekkomyślne.
Witam o poranku :-) nie poranek to ja mialam o 7-ej.Jestem szczesliwa gdyz mam juz 3 pary spodni ciążowych:-)
Wczoraj weszłam na wage i okazuje sie ze ma 3kg na plusie wiec ysle ze to niezły wynik jak na 5miesiąc:-):-)a jak u was duzo przytyłyście juz????pozdrawiam