Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie było za przyjemnie! W ogóle mnie te nieprzyjemne dolegliwości ciążowe omijają szerokim łukiem (przynajmniej na razie) nawet na początku ciąży w pierwszych trzech miesiącach dopytywałam się P. Doktor czy ja na pewno w ciąży jestem bo zbyt dobrze się czuję :-) dziwnie na mnie patrzyła :-)Ja akurat słodycze jem bardzo żadko, bo to jedyna rzecz po której mnie mdliI czego się bardzo ciesze, bo mnie nie korcą
ale mimo tego i tak ciałka przybywa
i ja też należe do kobitek, gdzie jest za co złapać....;-);-);-)
![]()

a apetytu to nie mam jakos wcale, jem z rozsadku... i niestety wydaje mi sie, ze niezbyt zdrowo, bo jakies kanapki, jogurty i owoce. Gotowanie i jedzenie obiadow w upal odpada 
kimel zazdroszczę ci tego uczucia ja już od dłuższego czasu nie mogę się doczekać na USG widziałam jak Dzidzia macha rączkami jak tenisista ale jakoś odczuć mi tego nie daję :-)

Witam!!!Na początku witam wszystkich Serdecznie! :-)
Forum obserwuję i czytam od dłuższego czasu właściwie od tych magicznych prawie 17 tygodni a dziś skusiłam się na rejestrację! Muszę przyznać, że dowiedziałam się od was bardzo wiele pożytecznych rzeczy! :-) Najbardziej zazdroszczę wszystkim Mamuśkom które czują już harce swojego malucha bo u mnie niestety jeszcze nic :-( ale się nie załamuję bo wiem, że Dzidzia zdrowa a widocznie na harce przyjdzie jeszcze czas! :-)
Ja jutro sie dowiem ile przytyłam
,aż sie boję bo moja miłość do czekolady rośnie z każdym dniem bardziej
Macie może jakies sposoby na wzdęcia?
bo od wczoraj mam balon zamiast brzucha
Moja dzidzia wczoraj pierwszy raz szalała ,aż tak w brzuszku
zawsze jak moj przyłoży rękę do brzucha to dzidzia przestaje i nie może poczuć,śmieje się że sie tatusia boi
Kopciuszku jakis czas temu widziałam spodnie ciążowe w drewniakach na łaskiej