witaj monia. Wyobraź sobie, że ja też dalej mam mdłości i wymioty..niby sie lepiej dużo czuje a dzisiaj znowu mi dziwnie było i ledwo do kibelka doleciałammoze my mamy przy dwojeczce podwojne dolegliwosci.., bo niby z koncem 3 miesiaca mdłosci raczej sie koncza..Biedna Ty z tym pecherzem:-(zdrowiej szybko, najwazniejsze ze wyniki dobre i wszystko wporzadku z maluszkami. Ja mam 25 sierpnia wizyte i ciekawe czy sie dowiem wkoncu co bedzie..ruchow dalej nie czuje. Pozdrowienia:-)
Mi lekarz powiedzial ze niestety w ciazy blizniaczej dolegliwosci sa silniejsze i moga trwac nawet cala ciaze
no ale pozniej podwojna radosc
a i jesc za wiele nie moge bo maluski sie usadowily tak ze zoladek do gory sie podsunal i zjem kanapeczke i juz jestem taaaaaka pelna. no ale wszystko w wielkiej sprawie wiec damy rade
ale kolezanka mi mowila co jedno urodzila ze sie cala ciaze meczyla,wiec nie ma reguly!ja tez tak mam ze nie moge za duzo jesc bo mi ciasno jakos sie szybko robi.A ile przytyłaś juz? bo ja sie dzisiaj wazylam to mam 1,5kg na plusie i 3cm w pasie mi przybylo.Pozdrowienia:-)
postanowiłam,że nawet się Wam nim pochwalę.. :-)
Ważne, że wszystko ok i moja infekcja na dzidzię nie ma żadnego wpływu :-)