Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak u mnie nie chce czegos bo nie czuje się na to to tak samo wiem że jeśli M nie czuej się na poród rodzinny to nie i ja nie robie z tego problemu ;-)czuwa na demną za drzwiami
i dzwoni się dopytuje tak więc kontrole miał na demną i to mi wystarczy w zupełności
a my dziś mamy wolne i zaraz lecimy na zakupy
udanego dnia dla wszystkich!
Nikki - maleństwo sie odezwało w końcu? Bo u mnie nie... :-(
Twój też się niedługo odezwie!!

Nikki- jak spałaś?

Wiem dziewczyny macie rację, ja pewnie będe tylkoo tym bólu mysleć, a on to chociaż by personel szpitala mial na oku bo przecież nie będą przy mnie siedzieć non stop

mój D wczoraj powiedział,że nie chce być przy porodzie, bo..UWAGA,UWAGA: zemdleje.ja myslałam,że to oczywiste,ze rodzimy razem. Chyba sie przeliczyłam. Albo tylko głupoty gada,zeby mnie zdenerwować.
ja np nie chce by mój miał jakiś uraz bo wiadomo nacinają jest troszkę krwi i już widzę że po pierwszym porodzie mu słabo na widok krwi wiadomo ze facet facetem ale oni też mają swoje słabości i nie karzmy im zgrywać bohaterów 
wszedł jak właśnie rodziłam małą ale mówi że to najgorsze co przeszedł ( ciekawe jakby to oni rodzili ;-))...i krzyki kobiet z sal dochodzące nie mógł tego znieść że ja leżę i też tak krzyczę i cierpię odbiło sie to też troszkę na tym że potem drugiego dziecka nie chciał no ale my mamy też swoje sposoby by ich przekonać żeby nam jednak towarzyszyli :-)
Dziewczyny w ktorym tygodniu najlepiej jest zrobic 4d ba jeden lekarz powiedzial mi ze do 20-ego a drugi ze do 27-ego

Witam :-)
kacha_wawa - gratulacje ! Super, że wiesz już na pewno i rozumiem ulgę jaką obecnie odczuwasz; brawo :-)

mój D wczoraj powiedział,że nie chce być przy porodzie, bo..UWAGA,UWAGA: zemdleje.ja myslałam,że to oczywiste,ze rodzimy razem. Chyba sie przeliczyłam. Albo tylko głupoty gada,zeby mnie zdenerwować.

Rozbił sobie głowę i ciocia przynajmniej na chwilę o bólu zapomniała, bo z wujka miała polewkę 

a jak mu przeczytałam posta Nikki to sie tak oburzył że aż musiałam mu powiedzieć zeby się zamknął bo on będzie rodził ze mną bez żadnej dyskusji bo sama sobie dziecka nie zrobiłam wiec przy porodzie też ma mi pomagać tyle ile będzie potrafił...