Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pojadę w środę na badanie krwi. I z wynikiem do lekarza.
Generalnie martwię się tym, czy nie będzie potrzeby robić zabiegu. Jestem już po jednym poronieniu i nie chciałbym tego raz jeszcze przechodzić. Zastrzyk już dostałam po pierwszej utracie dzidzi.
Dziękuję za radę. Nie wiedziałam, że za każdym razem trzeba dostawać. Na pewno pójdę w środę. Dzięki za wsparcie :*
dziewuszki które dziś mają USG - trzymam za was mocno kciuki!! I meldujcie tu proszę co lekarz powiedział
Ja dziś znów byłam na becie;-)wyniki o godz. 16...
Dziewczyny dzięki za troskę ale nie można panikować z tymi plamieniami ;-) miałam tylko 2 małe kropelki i tylko jednorazowo więc spokojnie![]()
oj ale zaczyna mi dokuczać spadek ciśnienia co w ciąży jest normalką, niestety dziś niewiele brakowało abym zemdlała, też tak macie? Jestem niskociśnieniowcem na co dzień a teraz dodatkowo ciąża obniża mi ciśnienie do 100/60 a jak u was?
QUOTE]
nemi ja tez mam takie cisnienie, ciagle mi zimno i jestem spiaca, dlatego lekarz powiedział, ze moge wypic 2 kawy dziennie, troszkę pomaga ( i ile m nie nie mdli)
\Nie martw sie, czuje to samo co ty, poronilam w zeszlym roku w pazdzierniku w 5t5d... i teraz ciezko mi sie tak do konca cieszyc. wedlug usg mam również termin na 5 stycznia.Dostajesz cos od lekarza na podtrzymanie prowizorycznie??
a co do sowaczka to zrobilam wszystko tak jak pisze na tej stronie: https://www.babyboom.pl/forum/grudzien-2009-f294/jak-wkleic-suwaczek-info-26923/
Anulka Nikki ja tez jestem po poronieniu w 5 tyg w grudniu 2008 i tez przemawia we mnie raczej strach o maleństwo niż radosc, a do tego zagrozona ciąza,..... wiem co czujecie, ale musimy byc dobrej mysli.
Helo
Wróciłam od lekarza i ... dostałam skierowanie na badanie usg genetyczne i termin wyznaczony mi został na 4 stycznia. Dziś było bardzo sympatycznie
Buziaczki dla was kobietki
.
Wronku a masz jakies wskazania do badań genetyznych?
Dziewczynki, żegnam się z Wami. Wczoraj pojechałam do szpitala z krwawieniem i lekarz podczas usg stwierdził, że... ciąży nie ma i NIE BYŁO, a to krwawienie to @... Do teraz tego nie rozumiem i zastanawiam się, co dalej? QUOTE]
asiq Bardzo, bardzo mi przykro, nie wiem jak Cie pocieszć, pewnie w tej chwili to zadne słowa nie sa w stanie Ci pomóc, ale głowka do góry, jeszcze bedzie Ci dane być mamusią. TRZYMAM KCIUKI.

No cóż, jutro zrobię podejście numer 2.