Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś nie lubiłam niedziel i świąt,a teraz powiem szczerze,ze zaczelam je doceniać :-) chyba temu,ze mam D przed 24godziny tylko dla siebie. Miłego popoludnia Kobiety ;-)![]()

pytam się M czy pójdzie ze mną na porodówke(spytałam się bo myśle a może by było jednak lepiej gdyby był przy mnie)a on na to ze by poszedł ale boi się że jakiegoś pecha przyniesie że troche tez i go przeraza to że wolałby czekać za drzwiami
boi się że znowu może się coś dziać i za bardzo to będzie przeżywać a tak będzie wiedział że lekarze będą działac i nie będzie tam przeszkadzać
a ja na to że może by mi było lepiej bo chocia.z on by mnie motywował a nie jak ostatnio"czy pani umie przeć"nic się nie rusza kleszcze zaraz weźmiemy"i jak to może mnie motywować
co na to M mówi że nie mówi nie ale jeszcze przemyśli chociaż skłania się ku temu aby byc:-)no prosze jaka zmiana
No zobaczymy czy mojemu dzidziolkowi też zakiełkowałmorka, to właśnie ten ogórek sterczy teraz pomiędzy nóżkami mojej dzidzi;-)![]()

Dokładnie, nie każdej z nas jest dana bezproblemowa ciąża, gdyby nie badania to nie wyobrażam sobie, co by było... W poprzedniej nie zbadałam się na cytomegalię i maluszek umarł, więc niech nikt nie mówi, że badania są zbędne....tylko się ciesz że ci nic nie jest niestety nie wszystkie przechodzimy tak ciążę i jest potrzeba brania leków
co do morfologi co miesiąc to wydaje mi się to za niezbędne i ja z całym szacunkiem uważam to za podstawowe badanie które trzeba robić co miesiąc tak samo jak badania ogólne moczu :-);-)
no ale jak komuś wystarczy to że zrobi raz to to jego sprawa każdy podejmuje za siebie decyzje ;-)
Ja mocz ogólny mam badany przed każą wizytą, ale morfologie też miałam tylko raz , miałam idealne wyniki wiec chyba nie potrzeba na razie więcejtylko się ciesz że ci nic nie jest niestety nie wszystkie przechodzimy tak ciążę i jest potrzeba brania leków
co do morfologi co miesiąc to wydaje mi się to za niezbędne i ja z całym szacunkiem uważam to za podstawowe badanie które trzeba robić co miesiąc tak samo jak badania ogólne moczu :-);-)
Ja mocz ogólny mam badany przed każą wizytą, ale morfologie też miałam tylko raz , miałam idealne wyniki wiec chyba nie potrzeba na razie więcej