Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie zraz wszystkie się będą chwalić, że też coś czują.
Najgorzej to mają pierworódki...Witam stycznióweczki w sobotni poranek
Dziś są urodzinki mojego tatusia muszę zadzwonić i złożyć życzonka
Gosia gratuluje ruchów maluszkamoje kopie kiedy chce o różnych porach dnia i nocy...

Czasami się zastanawiam, kto tu jest w ciąży ja czy on? Zachowuje się jak rozkapryszony czterolatek
tylko przełożyć przez kolani i... Oj, z tymi chłopami, gorzej niż z dziećmi

nie jestem pewna. Tak jak napisałam: swędzi mnie,piecze i boli przy oddawaniu moczu. to wszystko.. a to zarówno mogą być objawy jakiejś infekcji jak i zapalenia pęcherza :-(i jedno i drugie by się zgadzało,bo ostatnio byłam nad jeziorem,kąpałam się w zimnej wodzie.. itp.Cześć dziewczyny
wczoraj pisałyśmy o tych widocznych ruchach na brzuszku i mocnych kopniaczkach wiec w nocy o 0:04 jeszcze nie spałam i dostałam takie 2 kopniaki że cały brzuch zadrżał niestety moje dziecko to leniuszek i mało co kopie wiec 1 kopniak ja poczułam jak miałam rękę na brzuchu drugi mój mąż jak przyłożył rękę a 3 chciałam zobaczyć czy widać i maluszek poszedł chyba spać;-)
ale cały dzień nie mogłam sie doczekać ruchów a on po prostu sobie w nocy buszuje
Paula3 a może jakiś grzybek bo to częste w ciąży że się pojawiano chyba że jesteś pewna że to zapalenie pęcherza
![]()
huuuurraa.. to mi dzidziolek się rusza,a ja nawet nie wiedziałam ;-)Trzymamy mocno kciuki;-)
Tak te bulgoty sie slyszy i to nawet bardzo dokladnieu mnie jest to tak glosne ze maz sie ze mnie smieje ze chodze caly czas glodna
![]()