Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam, jestem już po usg połówkowym, z pół godziny oglądałam malucha, lekarka wszystko objaśniała, na szczęście wszystko super, prawidłowo, termin wg usg na 1.01.2010, czyli maluch ciut większy niż z OM. Dostałam masę fotek, wkleję na wątek wieczorem. Poza tym nie wiem, czy pimiętacie, ale moja ginka na NFZ obstawiała dziewczynkę, byłam trochę rozczarowana, bo wolałabym chłopca, a tu dziś pokazał się dzwoneczek, będzie drugi synuś, jesteśmy przeszczęśliwi!!!

bo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc
no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc
Jezu, jaka jestem zla. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy
i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor![]()

Dziewczynki mam pytanko do was ;-)od jakiego tc jest najlepiej robić badanie połówkowe czy w 19 tc także możnabo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc
no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc
![]()

i to by nawet pasowało mojemu M czyli czwartek ;-)ale ja chciałam iść 24 bo poniedziałek(wole w te dni jeździć )no i wiedziałam że to będzie taki już środek 20 tc
hmm i weź teraz tu pomyśl
wiecie kobitki ja wierze że dzidzia zdrowa i że wszystko jest dorze ja głównie chce aby się dowiedzieć że maluszek sobie spokojnie rośnie w brzuszku i przy okazji płeć i ogólnie się zbadać
ale prosze doradźcie mi czy poczekać te 4 co będe już bardziej tak w 20 tc czy moge iść w czwartek
bo ja sama nie wiem
wydaje mi się Patrysiu, że te pare dni nie zrobi różnicy, więc jeśli bardziej ci pasuje poniedziałek to idz
ale widze jak mu pasuje no i sam mówi że chciałby już jechać do ginekologa bo jakoś mu się dłuży a sam się martwi
hmm ale jeszcze przemyśle to;-)