Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niech ci najpierw internet podłączą, a cała reszta rzeczy to później;-)

Jestem po badaniach prenatalnych bedziemy miec coreczke i jest w 100% zdrowa. Bardzo sie cieszymy.
Chyba tak nawet wyjdzie, bo nie wiem, kiedy nam raczą meble dostarczyć. Ale tym się nie przejmuję. Ważne, że tam ogród jest, duża kuchnia i sporo przestrzeni. Powoli będę to wszystko układać, jak już będę miała gdzie. A trochę pewnie i tak w kość dostanę, jak to przy przeprowadzce.Macy, no to będziemy za tobą tęsknićniech ci najpierw internet podłączą, a cała reszta rzeczy to później;-)
tylko się nie wysilaj i nie noś czasami czegoś przy przeprowadzce
a na parapetówe to się tu wszystkie piszemy
![]()

czekamy na przepisy na te pyszności w wątku kulinarnym:-)a ja mam z kolei ogromną chęć gotowania, nigdy nienawidziłam pichcenia a teraz robię zapiekanki, makarony, pizze, ryże... dziś zapiekane cukienie i chcę sama zrobić cukierki krówkiZapraszam! :-)
powodzenia, przy nadrabianiu zaległości
no to kolejny nocny marek nie daje spać mamusi
Jeżeli chodzi o serduszkowanieto może narazie odpuść sobie do czasu wizyty u gina.
Ja miałam w pierwszym trymestrze plamienia po bzykaniu i ginka mówiła, że w moim przypadku to były skurcze macicy. Brałam luteine dowcipnie, zakaz serduszkowania i kanapowy tryb życia. Ale już jest ok i moge spełniać obowiązki małżeńskie;-)
A mąż, hm... tak to już jest z tymi chłopami, im chyba bardziej buzują hormony niż nam;-)Nieprzejmuj się i odpoczywaj.
![]()

Jula przez tą pogodę ani spać nie chce, ani jeść, zwariować z nią idzie
Marudzi paskudnie, dziś cały dzień spędziłam z nią w tym upale na dworzu, bo w domu bym z nią zwariowała. 
Gratulacje! To wpiszę od razu na listę maluszków, przybędzie jedna kobieta.:-)
Chyba tak nawet wyjdzie, bo nie wiem, kiedy nam raczą meble dostarczyć. Ale tym się nie przejmuję. Ważne, że tam ogród jest, duża kuchnia i sporo przestrzeni. Powoli będę to wszystko układać, jak już będę miała gdzie. A trochę pewnie i tak w kość dostanę, jak to przy przeprowadzce.![]()