Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nie jest żle:-) Można powiedzieć że jest bardzo dobrzeJa mam astygmatyzm, nadzwroczność, i jeszcze mam zeza zbieżnego w jednym okuale to najgorsze jest lewe oko. Bo prawie jest całkiem prawie super... Jeśli można to tak powiedzieć ;-) Z recepty ostatniej to mam napisane
OP: sfera +0,5, cylinder -2,00
OL: sfera -0,50, cylinder -1,25
Niby nie jest źle... ale pewnie byłoby mniej problemów jeżeli bym miała jedną wadę a nie "kilka". Przynajmniej jeśli chodziłoby o laserową korektę wzroku, to ciężko u mnie bo mam wadę złożoną, choć nie jest ona duża :-( Jutro się mam zamiar dokładnie wypytać, jaką mam dokładnie wadę.
A ty jaką masz wadę?
Jeśli chodzi o same plusiki i minusiki to u ciebie raczej przeciwskazań nie ma, ale co do pozostałych wad to nie mam pojęcia. Ja to ślepa kura już jestem
Mam -7,5 i
Wadę miałam postępującą na szczęście stanęła w miejscu dzięki dobre lekarce kilka lat temu. W każdym bądż razie zobaczymy co powie okulista
Kochana rurasy ciążowe i całkiem fajne mają w h&m mama sama je sobie kupiłam, mega wygodne, jasnoniebieskie, przecierane i z "dziurą" nawetps. czy widziałyście gdzieś dzinsy ciążowe rurki?jakoś jestem przywiązana bardzo do rurek a w moje juz prawie się nie mieszczę...cholera mam 5,5 kg na plusie;(

nieźle

ale czuję, że będzie psikus i dziewczynka, mówię wam, za dwa dni naga prawda wyjdzie na jaw

No nie jest żle:-) Można powiedzieć że jest bardzo dobrzeJeśli chodzi o same plusiki i minusiki to u ciebie raczej przeciwskazań nie ma, ale co do pozostałych wad to nie mam pojęcia. Ja to ślepa kura już jestem
Mam -7,5 i
-8 a jako gratis dostałam astygmatyzmWadę miałam postępującą na szczęście stanęła w miejscu dzięki dobre lekarce kilka lat temu. W każdym bądż razie zobaczymy co powie okulista
![]()
Nie dość, że choróbska się przyczepiły to jeszcze Mu ząbki wychodzą. Biedny ten mój Olisiński :-(

ojej czasem mi się tęskni za szkołą a jak Wam?