Morka, a jak długo się staraliście?Dla mnie po tylu latach czekania to płeć jest bez znaczenia:-). Chociaż wszyscy nie wiedzieć czemu stawiają na dziewczynkę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Morka, a jak długo się staraliście?Dla mnie po tylu latach czekania to płeć jest bez znaczenia:-). Chociaż wszyscy nie wiedzieć czemu stawiają na dziewczynkę![]()
To nie ja stawiamtylko rodzinka
Ja nie wiem dlaczego jak już byłam w ciąży a nie wiedziałam że jestem to się śmiałam do mamy że wnuk idzie
:-) Ale przeczuć nie mam zupełnie żadnych. Chociaż w mojej rodzince same baby
![]()
U wujka same baby były, a ma 2 synów
Asiu, podziwiam Cię, że nie chcesz znać płci, mnie by ciekawość zerzarła, oczywiście życzę Ci córci, tak samo słodkiej, jak Paulinka!!Ja doczekałam wymarzonej córeczki wiec 2 juz moze byc chłopczykMałz chce syna, ja 2 córe
i stwierdzilismy, ze nie chcemy znac płci az do porodu i mamy nadzieje, ze lekarz sie nie wygada
Ja do konca nie wierzyłam, ze bede miec córe i kupowałam uniwersalne rzeczy...
Duzo ciuszków dostałam, dla córci mam mnóstwo ubranek, a jak bedzie synek to ciotka po 2 synach odkłada dla nas ubrankaa np. posciel znów kupie zółtą jak przy córce, bo bardzo lubie ten kolor i ziolony:-)Nie lubie rózowego
![]()
Asiu, podziwiam Cię, że nie chcesz znać płci, mnie by ciekawość zerzarła, oczywiście życzę Ci córci, tak samo słodkiej, jak Paulinka!!

i my chcemy sie przekonac jakie to uczucie... Byle by było zdrowe
Mój mąż też tylko syna chce... Na pewno wiadomość o płci po porodzie ma swój urok, chociaż to nie dla mnie niestety...Dzieki;-)Chociaz jak patrze na męża i wiem jak bardzo chce syna to chyba tez bym go chciała i cos czuje, ze bedzie synus
Mój brat z zona nie znali płci do konca, tez ich podziwiałam, ale jakie to musi byc super uczucie jak po tych bólach ktos Ci mowi, ze macie synka albo córcie:-) to musi byc słodkiei my chcemy sie przekonac jakie to uczucie... Byle by było zdrowe
![]()
Nie chodzi mi o to, że rozczarowałaś się płcią... Tylko chodzi mi o rozczarowanie błędnym rozpoznaniem płci, bo idąc do lekarza masz prawo, żeby był fachowcem i jego słowa były zgodne ze stanem rzeczywistym. Nie musisz krzyczeć, bez caps locka też przeczytam... A poza tym jak jest dobre usg, to ułożenie dziecka jest bez znaczenia.
To jest niemożliwe, bo przecież jest bariera łożyska i krew matki nie przechodzi do krwioobiegu dziecka i odwrotnie, dopiero np przy porodzie się odrobinę krwi dziecka przedostać do matki. Jedynie komórki z płynu owodniowego, czyli komórki dziecka mają w przypadku chłopca chromosom Y, także miałaś może płyn owodniowy pobierany? Bo to co napisałaś jest niemożliwe....
Dziewczynki, a wiecie cos na temat lezenia na brzuch w mniej wiecej takiej ciązy jak nasze? Sa jakies przeciwwskazania?![]()
Ja tak własnie sobie poleguje na brzuszkuna tak wczesnym etapie nie maA jak mawiaja madrzy lekarze,jak ci sie zrobi niewygodnie na brzuchu to znak,ze nie powinno sie na nim lezec
![]()