Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem po wizycie i wszystko jest dobrze!!!:-) dzidzia ma sie dobrze,ma 28 mm,serduszko bije, mam zdjecie wkleje je jutro.Według USG to 9tydz i 4 dzien.Jestem przeszczesliwa:-):-):-)

Kubiaczka ja mam to samo, nawet nie chcę myśleć jak to będzie, a jak sobie pomyślę to mnie aż ciarki przechodzą dlatego nawet nie czytam rzeczy pt. "poród"![]()
Pewnie ,ze nie ma,ale chyba kazda ciezarowka sie troche boiAle co wlazlo to i wylezc musi
Ja jeszcze o tym nie mysle....
Teraz to mnie zdenerwowałaśw wieku 28 lat jest się pięknym i młodym, a nie "dojrzały" wiek akurat tak się składa, że mam tyle samo więc zapamiętać to jest piękny wiek!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
. Już się nie złość na mnie bo to może fasolce zaszkodzić.A ja byłam na usg, dzidzia ma 4,97 cm i fajnie było widać rączki, nóżki, serduszko biło pięknie. Usg genetyczne mam 3 lipca wyznaczone.
Poza tym chciałam pod wieczór z synkiem pospacerować a tu leje i duszno koszmarnie, mam dość tej pogody....
Dziękuję i trzymam kciuki za piątek!!Gratuluję ja mam wizytę w piątek i mam nadzieję że też zobaczędzidzię z bijącym serduszkiem