reklama
Jestem po wizycie i wszystko jest dobrze!!!:-) dzidzia ma sie dobrze,ma 28 mm,serduszko bije, mam zdjecie wkleje je jutro.Według USG to 9tydz i 4 dzien.Jestem przeszczesliwa:-):-):-)
Bardzo się cieszę, buziaczek dla dzidzi;-)
Ja odebrałam dzisiaj wyniki krwi na wszyyyyystko i wszystko OK

Kubiaczka
Fanka BB :)
Kubiaczka ja mam to samo, nawet nie chcę myśleć jak to będzie, a jak sobie pomyślę to mnie aż ciarki przechodzą dlatego nawet nie czytam rzeczy pt. "poród"![]()
Pewnie ,ze nie ma,ale chyba kazda ciezarowka sie troche boiAle co wlazlo to i wylezc musi
Ja jeszcze o tym nie mysle....
Pocieszam się tym co mi koleżanka powiedziała. W ósmym miesiącu to i tak będzie ci już wszystko jedno. Będziesz myślała o tym, żeby jaj najszybciej "wyszło" ;-)
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Teraz to mnie zdenerwowałaśw wieku 28 lat jest się pięknym i młodym, a nie "dojrzały" wiek akurat tak się składa, że mam tyle samo więc zapamiętać to jest piękny wiek!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zdenerwowanie ciebie nie było moim celem:-). Chodziło mi raczej o to że w tym wieku cera raczej nie powinna nas zaskakiwać trądzikiem młodzieńczym. A stwierdzenie że to piękny wiek jest zgodne z moimi przekonaniami

A tak na marginesie to cieszę się że jest więcej przyszłych mam, które będą miały pierwsze maleństwo w tym wieku bo jak czytam to forum to stwierdzam że więcej tu doświadczonych ciężarówek
A ja byłam na usg, dzidzia ma 4,97 cm i fajnie było widać rączki, nóżki, serduszko biło pięknie. Usg genetyczne mam 3 lipca wyznaczone.
Poza tym chciałam pod wieczór z synkiem pospacerować a tu leje i duszno koszmarnie, mam dość tej pogody....
A co do porodu to moja lekarka mówi- jak weszło to i wyjdzie.. no strasznie zabawne...
Poród to nic przyjemnego, a doświadczyłam tylko skurczy, a rozwarcie nie postępowało, męczyłam się ze skurczami pół dnia i noc i w końcu na cięciu się skończyło, także nie każdej jest dane urodzić naturalnie...
Poza tym chciałam pod wieczór z synkiem pospacerować a tu leje i duszno koszmarnie, mam dość tej pogody....
A co do porodu to moja lekarka mówi- jak weszło to i wyjdzie.. no strasznie zabawne...
Poród to nic przyjemnego, a doświadczyłam tylko skurczy, a rozwarcie nie postępowało, męczyłam się ze skurczami pół dnia i noc i w końcu na cięciu się skończyło, także nie każdej jest dane urodzić naturalnie...
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
A ja byłam na usg, dzidzia ma 4,97 cm i fajnie było widać rączki, nóżki, serduszko biło pięknie. Usg genetyczne mam 3 lipca wyznaczone.
Gratuluję ja mam wizytę w piątek i mam nadzieję że też zobaczędzidzię z bijącym serduszkiem
Dziękuję i trzymam kciuki za piątek!!Gratuluję ja mam wizytę w piątek i mam nadzieję że też zobaczędzidzię z bijącym serduszkiem
labamba23
podwójna mama
Macy do którego kraju wyemigrowałaś?
reklama
DoDo
mama po raz drugi :)
Nikki super wieści
ja niedawno miałam wrażenie że mi mała rybka smyrnęła tak że poczułam... Dorian mi tak smyrnął w 13 tc... ciekawe czy to możliwe ;-)
Dormark a ktoś się kłóci?
co to za usg to genetyczne?
dobrej nocki, jutro idę już do pracy więc pewnie będę wieczorem
ja niedawno miałam wrażenie że mi mała rybka smyrnęła tak że poczułam... Dorian mi tak smyrnął w 13 tc... ciekawe czy to możliwe ;-)
Dormark a ktoś się kłóci?
co to za usg to genetyczne?
dobrej nocki, jutro idę już do pracy więc pewnie będę wieczorem

Podziel się: