reklama

Styczniówki 2010 !!

Kurka jak mam zamkniete okno to mi ciepło tak dusznawo tzn.ze czuje że trzeba co nieco otworzyc to okno no ale jak otworze to mi zimno:crazy:bezsensu:confused2:

reklama
Witajcie ja rowniez jestem przyszla styczniowa mama z terminem na 29 styczen... :-)
ciaza oczywiscie planowana.....
wczoraj bylam u swojego lekarza... z dzidzi wszystko wporzadku... serduszko slicznie bije :-):tak:

Przyjmiecie mnie do swojego grona :-D:cool2::laugh2:

witajcie:tak:

Ja dzis byłam zrobic badania, zas mi zyły nie umieli znaleźć i kłuli mnie 3 razy i za kazdym razem krew nie leciała:eek:teraz mam mega siniaki i wygladam jak narkoman:eek: Nie wspomne o tej ochydnej glukozie, która prawie zwróciłam...

W ogole dzis jestem okropnie słaba, wracałam z mała do domu to nie umiałam jej wnieść na 3 pietro:-( po powrocie padłam, a ze mała chciała sie bawic połozyłam sie na ziemi u niej w pokoju pod kocem i miałam spokój... :zawstydzona/y:Ale wykancza mnie mała... w nocy zas dała nam koncert, nie spała od 1:30 do 4:30... i zasneła u nas w łozku dopiero i spała do 6:-(i tak na badania musiała ze mna rano jechac... masakra!Jutro wyniki, ciekawe co pokazą...

Aaaa... i co najwazniejsze, biegunka w koncu mineła, ale dla odmiany mamy zaparcia:-D ale po takiej diecie to nic dziwnego...

A w czwartek wizyta i pewnie USG:-)

reklama
PATRYSIA witaj i GRATULACJE ps.mamy podobny nick:-D
ASIOWO ja tez miałam badania dzisiaj i troche ich było bo robiłam :WR,toksoplazmoze.cytomegalie,morfologie,mocz,glukoze;-)ale glukoze bez picia ;-)

Ech i tez musiałam wstac o 6 a dla mnie to ciężka sprawa bo ja nawet sobie pośpie do 10 ale ogóolnie do 9 co ciężko ale wstałam a synek hehe o 11 na podłodze zasnął bo nie zwyczajny teraz tak wstawać a tez musiałam z nim jechac:tak:i te z jednak wyniki mam jutro po 12 a myslałam że szybciej bedą no cóż czekamy razem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry