Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wszystkie przyszłe mamusie![]()
dołączyłam na forum dziś rano...też tak jak wy mam termin na styczeń 2010.
jeśli chodzi o brzuszek to właśnie u mnie zaczeła sie pojawiać taka piłeczka mała tzn nie taka mała bo widoczna pod bluzka,spodnie mi sie nie dopinają;-)nie wiem czy tak powinno być, czy to nie za szybko?jestem w 10 tyg.
Ale opracowałam gumkę zamiast guzika i jakoś daję radęwitaj - tez tak mamWitam wszystkie przyszłe mamusie![]()
dołączyłam na forum dziś rano...też tak jak wy mam termin na styczeń 2010.
jeśli chodzi o brzuszek to właśnie u mnie zaczeła sie pojawiać taka piłeczka mała tzn nie taka mała bo widoczna pod bluzka,spodnie mi sie nie dopinają;-)nie wiem czy tak powinno być, czy to nie za szybko?jestem w 10 tyg.

ja mam luzniejsze spodnie albo biodrowki... wiec jeszcze gumek nie stosujeMi to się juz od dwóch tygodni nie dopinają: )Ale opracowałam gumkę zamiast guzika i jakoś daję radę
:-)

i musialam zmienic na wieksza hihih 
. Spodni też nie mogę dopiąć, zazwyczaj właśnie wieczorem, a ciuszki ciążowe już czekają w szafie. W sobotę chyba też wybiorę się na zakupy, bo przecież ciąża to wspaniały pretekst, a kobieta w każdej chwili życia powinna wyglądać dobrze.;-):-)ja ostatnio zakupilam alladyny i biale spodnie z lnu :-)no to ja tez gumki używam no i odkryłam wspaniałą rzecz czyli leginsy;-)