reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

ps suwaczek mam wedlug terminu produ z usg (26.01.10) ale wedlug om to termin powiinam miec na 24.01.10... nie ma to zanczenia ale moje posty moga was wprowadzac w błąd

reklama
Pati.b, super, że zajrzałaś, objawy ciążowe nie są regułą i część kobiet ich nie ma. Czekam z Tobą do USG i wierzę, że będzie wszystko super, dzidzia zdrowa z pięknym serduszkiem! A potem będziesz często na styczniówkach, a teraz odpoczywaj i dbaj o Was!!

Pati, trzymam kciuki, będę modlić się za swoją Dzidzię i wszystkie inne które powinny przyjść na świat...... A apropos objawów mi też się późno teraz zaczęły właśnie tak 8/9 tydzień. A przy pierwszej Niuni to jeszcze testu nie zrobiłam a już miałam mdłości, zawrotki, mdliły mnie zapachy, tak równo z terminem spodziewanej miesiączki. Przyjdzie i na to czas. Zobaczysz.....

hej!
chciałabym sie z wami poznac i mam nadzieje ze za tydzien nie odejde z tego forum. 29 czerwca mam wizyte i sie okaże czy serduszko naszej fasolce bije, moja ostatnia wizyta była 1 czerwca i wedlug usg byl to koniec 5 tygodnia a wedlug om byl to 6 tydzien i 1 dzien wiec wszystko było ok. Mam też tak jak widze kilka za was krwiaka obok ciązy tej samej wielkości co pecherzyk. jestem juz 4 tydzien na l4 biore luteine dowcipną :-) i mam leżec wiec leże i ucze sie na mój ostatni egzamin na studiach ( w tej sesji). Wierze że nie będę sie musiała z wami żegnac, nie chce tego.. Strasznie sie boje tej wizyty. Nie mam mdłości, nie wymiotuje nie mdleje itd, raz może mi mięso trochę śmierdzialo ale nie wiem czy to spowodu ciąży :/. Jedyne co mi dolega to cyce mnie bolą... martwi mnie brak objawów a to już przeciez 9 tydzień wedlug om wiec powiinny już jakieś przyjsc :-(... pewnie nie każda z was mnie zrozumi ale ja wole już wymiotowac i wiedziec ze jest dobrze ze dzidzia daje znac ze sie rozwija bo każde objawy są sygnałem że jest ok a jak ich nie ma to róznie bywa. już jedno dziecko straciłam nie chce przechodzic przez to drugi raz wiec prosze pomódlcie się za moje dzieciątko.......... pozdrawiam was. jak za tydzien okaze sie że jest super dobrze to obiecuje wam ze będę do was pisac cześciej.
Nic się nie martw ja w pierwszej ciąży wogóle nie miałam objawów, a chłopa urodziłam jak ta lala:-):-):-)

Dzień dobry!
Ja wczoraj byłam u ginka i na usg wszystko w porządku. Przezierność karkowa w porządku i dzidzię widziałam więc jestem szczęśliwa. Niestety powiedział mi też że dzidzia lokuje się niziutko przy szyjce i muszę bardzo uważać. Jestem dobrej myśli i oby do przodu :-D

Dzień dobry!
Ja wczoraj byłam u ginka i na usg wszystko w porządku. Przezierność karkowa w porządku i dzidzię widziałam więc jestem szczęśliwa. Niestety powiedział mi też że dzidzia lokuje się niziutko przy szyjce i muszę bardzo uważać. Jestem dobrej myśli i oby do przodu :-D

gratuluje!!!bardzo sie ciesze ze u Ciebie tzn u Was;-) wszystko w pożądku.ja mam USG dopiero 8lipca i już nie mogę się doczekać.

gratulacje :)) super że wszystko w porządku :)
ja dziś pierwszy raz zobaczę naszą dzidzię... na pierwszym USG było widać tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym...Strasznie się boję... trzymajcie kciuki!!

będę czekać pod gabinetem od 13 :) może ok 14 uda mi się wejść.. zobaczymy, moja ginka ma zawsze mnóstwo pacjentek....

reklama
Witajcie:tak:

U nas pogoda znow paskudna:baffled:juz mam dosc tego siedzenia w domu:-(
Dzis pewnie zapakuje Paulinke i skoczymy do mojego taty z kwiatuszkiem;-)

Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka i musze pochwalic córe, bo rowno na roczek zaczeła pieknie sama dreptac:-)Teraz to mi sie zacznie:-p

miłego dnia mamusie i powodzenia na wizytach!

Patrysia86... Ty chyba wczoraj byłas tak? wszystko z wami ok?:tak:

Do góry