reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was

Bardzo ci współczuję bo sama też to przechodziłam dlatego wiem co czujesz. Nic co tu napiszemy nie spowoduje że poczujesz się lepiej ale musisz być silna i nie poddawać się

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie do tych, ktore juz sa mamami. Czy uzywacie takich tradycyjnych lozeczek czy moze tych "kojcow" Widzialam gdzies ze w tych drugich tez jest regulowana pozycja materaca ale nie wygladaja na wygodne:sorry2:

witam dzieńdoberek ależ mnie słońce obudziło:-)

no i żeście zrobiły z dziewczyny alkoholiczkę, wyrodną matką i w ogóle wszystko co najgorsze;-) ja odkąd jestem w ciąży to nie pije i nie palę i nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam! czasem ciągnie i to bardzo, ale daję radę powiedzieć nie i WIEM, że alkohol szkodzi fasolinie, ale pół szklanki załóżmy raz na miesiąc?:-) a sprawdzacie czy wszytsko co jecie jest z mleka pasteryzowanego? czy nie zjadłyście cukierka ani ciasta w którym była kropelka alkoholu? też nie można tak generalizować, poza tym każda ma swój rozumek;-) i nie bądzcie takie ostre bo aż się wystraszyłam Was Baby:-)
czasami lepiej wziąć tego łyczka i się uspokoić niż chodzić zła, że ja nie mogę:-(

miłego dzionnka
p.s. teraz ze mnie zrobią tą złą;-)

witam dzieńdoberek ależ mnie słońce obudziło:-)

no i żeście zrobiły z dziewczyny alkoholiczkę, wyrodną matką i w ogóle wszystko co najgorsze;-) ja odkąd jestem w ciąży to nie pije i nie palę i nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam! czasem ciągnie i to bardzo, ale daję radę powiedzieć nie i WIEM, że alkohol szkodzi fasolinie, ale pół szklanki załóżmy raz na miesiąc?:-) a sprawdzacie czy wszytsko co jecie jest z mleka pasteryzowanego? czy nie zjadłyście cukierka ani ciasta w którym była kropelka alkoholu? też nie można tak generalizować, poza tym każda ma swój rozumek;-) i nie bądzcie takie ostre bo aż się wystraszyłam Was Baby:-)
czasami lepiej wziąć tego łyczka i się uspokoić niż chodzić zła, że ja nie mogę:-(

miłego dzionnka
p.s. teraz ze mnie zrobią tą złą;-)
Na poczatek dziendobry u nas znow pieknie , nikt nie chce z Ciebie zrobic wyrodnej czy zlej matki, my tak reagujemy bo ,po pierwsze wiekrzasc z nas juz dzidzie stracila wiec denerwuje nas niekiedy bezmyslnasc ludzka ,a le masz racje jesetes dorosla wiec powinnas wiedziec co robisz dla mnie temat zakaczany. Twoje dziecko ,Twoja wola .

Hej dziewczyny mam pytanie do tych, ktore juz sa mamami. Czy uzywacie takich tradycyjnych lozeczek czy moze tych "kojcow" Widzialam gdzies ze w tych drugich tez jest regulowana pozycja materaca ale nie wygladaja na wygodne:sorry2:

My mamy i takie i takie - sporo wyjeżdżamy i turystyczne było jak znalazł - moim zdaniem tradycyjne jest lepsze - turystyczne jest dobre tylko na kilka dni - jest za mało stabilne...

reklama
Witam kobietki...
Piszę jeszcze raz ten post bo mi się skasował...ale się wkur...:angry::angry::angry:

Co do picia coli lub pepsi....ja jestem od tego uzależniona, to znaczy od kiedy dowiedziałam śię że jestem w ciązy, to nie piję, ale kiedyś po prostu musiałam, wypić te pół litra dziennie bo inaczej nie dawałam rady. Ja nie piję i niegdy nie piłam kawy, więc po prostu musiałam sobie znaleźć jakiś substytut zastępczy, a cola ma kofeinę. Ale kobietki pamiętajcie, że cola wypłukuje potas i magnez, ja miałam taki problem w pierwszej ciązy...lekarz powiedział, że to przez brak potasu i magnezu były te omdlenia. Poza tym kiedyś któraś z Was kobietki przesłała taki link gdzie było czego kobiecie w ciąży nie wolno, no i tam było napisane że między innymi nie można pić coli, fanty, sprite, pepsi, mirindy, bo mogą powodować, choroby u dziecka.

Pati bardzo mi przykro:-( nie ma takich słów, które mogłyby Cię pocieszyć, ale musisz mieć nadzieję, że następnym razem się uda.

Jeśli chodzi o picie czy palenie to nie mam zamiru się tu rozpisaywać, każda z nas jest dorosła i powinna wiedzieć jak bardzo jest to szkodliwe. Papierosy i alkohol są szkoldliwe bez względu na to czy jesteś w ciązy czy nie. Tylko różnica jest taka, że jesli jesteś w ciązy to jesteś odpowiedzialna za to maleństwo...

Pozdrawiam...

Do góry