• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie do tych, ktore juz sa mamami. Czy uzywacie takich tradycyjnych lozeczek czy moze tych "kojcow" Widzialam gdzies ze w tych drugich tez jest regulowana pozycja materaca ale nie wygladaja na wygodne:sorry2:

witam dzieńdoberek ależ mnie słońce obudziło:-)

no i żeście zrobiły z dziewczyny alkoholiczkę, wyrodną matką i w ogóle wszystko co najgorsze;-) ja odkąd jestem w ciąży to nie pije i nie palę i nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam! czasem ciągnie i to bardzo, ale daję radę powiedzieć nie i WIEM, że alkohol szkodzi fasolinie, ale pół szklanki załóżmy raz na miesiąc?:-) a sprawdzacie czy wszytsko co jecie jest z mleka pasteryzowanego? czy nie zjadłyście cukierka ani ciasta w którym była kropelka alkoholu? też nie można tak generalizować, poza tym każda ma swój rozumek;-) i nie bądzcie takie ostre bo aż się wystraszyłam Was Baby:-)
czasami lepiej wziąć tego łyczka i się uspokoić niż chodzić zła, że ja nie mogę:-(

miłego dzionnka
p.s. teraz ze mnie zrobią tą złą;-)

witam dzieńdoberek ależ mnie słońce obudziło:-)

no i żeście zrobiły z dziewczyny alkoholiczkę, wyrodną matką i w ogóle wszystko co najgorsze;-) ja odkąd jestem w ciąży to nie pije i nie palę i nie mam pojęcia jak ja to zrobiłam! czasem ciągnie i to bardzo, ale daję radę powiedzieć nie i WIEM, że alkohol szkodzi fasolinie, ale pół szklanki załóżmy raz na miesiąc?:-) a sprawdzacie czy wszytsko co jecie jest z mleka pasteryzowanego? czy nie zjadłyście cukierka ani ciasta w którym była kropelka alkoholu? też nie można tak generalizować, poza tym każda ma swój rozumek;-) i nie bądzcie takie ostre bo aż się wystraszyłam Was Baby:-)
czasami lepiej wziąć tego łyczka i się uspokoić niż chodzić zła, że ja nie mogę:-(

miłego dzionnka
p.s. teraz ze mnie zrobią tą złą;-)
Na poczatek dziendobry u nas znow pieknie , nikt nie chce z Ciebie zrobic wyrodnej czy zlej matki, my tak reagujemy bo ,po pierwsze wiekrzasc z nas juz dzidzie stracila wiec denerwuje nas niekiedy bezmyslnasc ludzka ,a le masz racje jesetes dorosla wiec powinnas wiedziec co robisz dla mnie temat zakaczany. Twoje dziecko ,Twoja wola .

Hej dziewczyny mam pytanie do tych, ktore juz sa mamami. Czy uzywacie takich tradycyjnych lozeczek czy moze tych "kojcow" Widzialam gdzies ze w tych drugich tez jest regulowana pozycja materaca ale nie wygladaja na wygodne:sorry2:

My mamy i takie i takie - sporo wyjeżdżamy i turystyczne było jak znalazł - moim zdaniem tradycyjne jest lepsze - turystyczne jest dobre tylko na kilka dni - jest za mało stabilne...

reklama
Witam kobietki...
Piszę jeszcze raz ten post bo mi się skasował...ale się wkur...:angry::angry::angry:

Co do picia coli lub pepsi....ja jestem od tego uzależniona, to znaczy od kiedy dowiedziałam śię że jestem w ciązy, to nie piję, ale kiedyś po prostu musiałam, wypić te pół litra dziennie bo inaczej nie dawałam rady. Ja nie piję i niegdy nie piłam kawy, więc po prostu musiałam sobie znaleźć jakiś substytut zastępczy, a cola ma kofeinę. Ale kobietki pamiętajcie, że cola wypłukuje potas i magnez, ja miałam taki problem w pierwszej ciązy...lekarz powiedział, że to przez brak potasu i magnezu były te omdlenia. Poza tym kiedyś któraś z Was kobietki przesłała taki link gdzie było czego kobiecie w ciąży nie wolno, no i tam było napisane że między innymi nie można pić coli, fanty, sprite, pepsi, mirindy, bo mogą powodować, choroby u dziecka.

Pati bardzo mi przykro:-( nie ma takich słów, które mogłyby Cię pocieszyć, ale musisz mieć nadzieję, że następnym razem się uda.

Jeśli chodzi o picie czy palenie to nie mam zamiru się tu rozpisaywać, każda z nas jest dorosła i powinna wiedzieć jak bardzo jest to szkodliwe. Papierosy i alkohol są szkoldliwe bez względu na to czy jesteś w ciązy czy nie. Tylko różnica jest taka, że jesli jesteś w ciązy to jesteś odpowiedzialna za to maleństwo...

Pozdrawiam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry