ooooo de volaile`a to bym zjadła;-)A ja się wezme za De volaile![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ooooo de volaile`a to bym zjadła;-)A ja się wezme za De volaile![]()
A ja się wezme za De volaile![]()
niestety takgratuluje wszystkim stycznioweczka ktore znaja juz plec swoich skarbkow,ja niestety jeszcze nie znam 8 wrzesnia mam usg wiec mozeeee....mi dzisiaj snila sie dwojka dzieci tzn moj synek sebastian i córeczka ktora w snie miala na imie olivia-heh moze to jakis znak hihi moze akurat mam pod serduszkiem dziewczynke....????soe okaze...
Wczoraj mialam straszny problem z zaparciem nie moglam za chiny sie zalatwic potem se pomyslalam ze za mocno parlam i ze dziecko wyparlam,odrazu mialam uczucie jakbym glowke czula...horror normalnie ale stres minol i jest ok dzis zaparcie troszke odpuscilo tez macie problemy tej natury????
gratuluje wszystkim stycznioweczka ktore znaja juz plec swoich skarbkow,ja niestety jeszcze nie znam 8 wrzesnia mam usg wiec mozeeee....mi dzisiaj snila sie dwojka dzieci tzn moj synek sebastian i córeczka ktora w snie miala na imie olivia-heh moze to jakis znak hihi moze akurat mam pod serduszkiem dziewczynke....????soe okaze...
Wczoraj mialam straszny problem z zaparciem nie moglam za chiny sie zalatwic potem se pomyslalam ze za mocno parlam i ze dziecko wyparlam,odrazu mialam uczucie jakbym glowke czula...horror normalnie ale stres minol i jest ok dzis zaparcie troszke odpuscilo tez macie problemy tej natury????

Tak niestety mam takie problemy i pomimo tego ze wiecej staram sie nie jesc to przez to tyje:-(A kiedys tak parlam ze poczulam jak by mi co w srodku pękło i bardzo sie wystraszylam ale na szczescie wszystko w porzadku:-) nie powinnysmy mocno przec z tego wynika...gratuluje wszystkim stycznioweczka ktore znaja juz plec swoich skarbkow,ja niestety jeszcze nie znam 8 wrzesnia mam usg wiec mozeeee....mi dzisiaj snila sie dwojka dzieci tzn moj synek sebastian i córeczka ktora w snie miala na imie olivia-heh moze to jakis znak hihi moze akurat mam pod serduszkiem dziewczynke....????soe okaze...

Witam,
Też muszę się rozejrzeć za szkołą..... ale w sumie to mam do Was pytanie - jaką kawę (jeśli już) pijecie. W czasie pierwszej ciąży sam zapach kawy był dla mnie ohydny ale teraz zabiłabym za kawę