Dorciaa
Fanka BB :)
Witam babeczki, dzisiaj mam herbatkę, kawkę wypiję po południu bo na pewno będzie mi baaaardziej potrzebna
czeka mnie dzisiaj gadka szmatka z panią dyrektor wcisnęła nam organizowanie dnia języków obcych we wrześniu i nie chcieli nam przesunąć na październik, więc czasu tyle co nic, bo dopiero dzieci poznajemy, w zeszłym roku wyszla totalna kicha z pośpiechu; wymyśliłyśmy więc fajny scenariusz-fajny dla dzieci-a my się nie narobimy jak głupie, myślała nad nim tydzień a teraz jej coś nie gra
a impreza w przyszłym tygodniu
Kaja_10 niezła jesteś z tym aerobikiem, mamusiu przestać tak szaleć!!!
Anna_ajra czy ty uczysz niemieckiego? ja jestem anglistką
jak długo zamierzasz pracować? czy może już jesteś na l4? bo zamierzam zniknąć najszybciej na początku grudnia no ale wyjdzie w praniu, powiedziaam sobie, ze jak złapie jeszcze jedno przeziębienie od dzieci to wieję gdzie pieprz rośnie!!!
Widzę, że coraz więcej osób bierze przykład z anny_ajry co do odpisywania
chyba też w końcu spróbuję
ojoj synuś się obudził i kopie super, bo się martwiłam, na wieczór wyjątkowo poszedł chyba spać i była cisza i z rana też
no ale teraz bryka, więc wszystko ok

czeka mnie dzisiaj gadka szmatka z panią dyrektor wcisnęła nam organizowanie dnia języków obcych we wrześniu i nie chcieli nam przesunąć na październik, więc czasu tyle co nic, bo dopiero dzieci poznajemy, w zeszłym roku wyszla totalna kicha z pośpiechu; wymyśliłyśmy więc fajny scenariusz-fajny dla dzieci-a my się nie narobimy jak głupie, myślała nad nim tydzień a teraz jej coś nie gra

Kaja_10 niezła jesteś z tym aerobikiem, mamusiu przestać tak szaleć!!!

Anna_ajra czy ty uczysz niemieckiego? ja jestem anglistką

Widzę, że coraz więcej osób bierze przykład z anny_ajry co do odpisywania

ojoj synuś się obudził i kopie super, bo się martwiłam, na wieczór wyjątkowo poszedł chyba spać i była cisza i z rana też