reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam babeczki, dzisiaj mam herbatkę, kawkę wypiję po południu bo na pewno będzie mi baaaardziej potrzebna:-D
czeka mnie dzisiaj gadka szmatka z panią dyrektor wcisnęła nam organizowanie dnia języków obcych we wrześniu i nie chcieli nam przesunąć na październik, więc czasu tyle co nic, bo dopiero dzieci poznajemy, w zeszłym roku wyszla totalna kicha z pośpiechu; wymyśliłyśmy więc fajny scenariusz-fajny dla dzieci-a my się nie narobimy jak głupie, myślała nad nim tydzień a teraz jej coś nie gra:wściekła/y:a impreza w przyszłym tygodniu:wściekła/y:

Kaja_10 niezła jesteś z tym aerobikiem, mamusiu przestać tak szaleć!!!:-D
Anna_ajra czy ty uczysz niemieckiego? ja jestem anglistką:tak:jak długo zamierzasz pracować? czy może już jesteś na l4? bo zamierzam zniknąć najszybciej na początku grudnia no ale wyjdzie w praniu, powiedziaam sobie, ze jak złapie jeszcze jedno przeziębienie od dzieci to wieję gdzie pieprz rośnie!!!:tak:

Widzę, że coraz więcej osób bierze przykład z anny_ajry co do odpisywania:-Dchyba też w końcu spróbuję:-D

ojoj synuś się obudził i kopie super, bo się martwiłam, na wieczór wyjątkowo poszedł chyba spać i była cisza i z rana też:confused: no ale teraz bryka, więc wszystko ok:-D:-D:-D:-D

reklama
Golanda moze faktycznie dzis sie uda..tymbardziej ,ze przyszly zaprenumerowane gazetki i tak sie mi marzy wyciagniecie na sofie,herbatka,kocyk i to co lubie najbardziej: czytanie:-)

Karoli ty obzarciuchu;-)hehe ja nie lepsza jak przyjedziemy do Polski:-D

Milego dnia dziewczyny:-)

Hej Mamusie, ja wczoraj byłam u ginka na USG i wszystko z naszym maleństwem jest oki, wszystkie wymiary w normie i wszystko na swoim miejscu:happy2::happy2::happy2::happy2:
Maleństwo waży ponad 0,5 kg, a termin porodu wg usg to 12 styczeń ( pierwszy termin 17 styczeń;-)).
A ja rosne i rosne juz waga 4,5 kg na +

MGO DNIA STOKROTKI

Agbar bo to chyba inaczej sie z tym jedzeniem nie da heh
Najgorszy jest pierwszy moment bo pojawia sie syndrom popie oczy wilcze gardlo, co zobaczy to by zarlo:-D:-D
dobrze, ze bede tutaj miesiac heh

Witam kobietki!!!

Hej Mamusie, ja wczoraj byłam u ginka na USG i wszystko z naszym maleństwem jest oki, wszystkie wymiary w normie i wszystko na swoim miejscu:happy2::happy2::happy2::happy2:
Maleństwo waży ponad 0,5 kg, a termin porodu wg usg to 12 styczeń ( pierwszy termin 17 styczeń;-)).
A ja rosne i rosne juz waga 4,5 kg na +

MGO DNIA STOKROTKI

Super że z maluchem wszystko ok :-)

No my dziś wybieramy się na wizytę, już mam lekkiego stracha, ale to standardowe...:-)
Pozdrawiam do usłyszenia potem :-)

Witam Was porannie moje drogie;-) Czujemy się dzisiaj niezbyt dobrze:-(Głowa strasznie boli na nic nie mam siły. Czekam do południa by pójśc odebrac wyniki :baffled: Potem zrobię chłodnik, włączę pranie i będe odpoczywac bo odkąd tylko wstałam jestem strasznie przywieszona:sorry2::-(Jedyna radośc jaka mnie spotyka to kopanie maluszka. Czuję się fatalnie.. Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia:tak:
Nie wiem czy Wam tez zdarzają się takie stany??;/;/

Agbar bo to chyba inaczej sie z tym jedzeniem nie da heh
Najgorszy jest pierwszy moment bo pojawia sie syndrom popie oczy wilcze gardlo, co zobaczy to by zarlo:-D:-D
dobrze, ze bede tutaj miesiac heh

Ja po ostatniej swietecznej wizycie,jakies 3 tygodnie na wikcie mamusi i tesciowej przytylam 3 kg....:zawstydzona/y:Potem spacerowalam z psem po 6 km dziennie :-D

Witam Was porannie moje drogie;-) Czujemy się dzisiaj niezbyt dobrze:-(Głowa strasznie boli na nic nie mam siły. Czekam do południa by pójśc odebrac wyniki :baffled: Potem zrobię chłodnik, włączę pranie i będe odpoczywac bo odkąd tylko wstałam jestem strasznie przywieszona:sorry2::-(Jedyna radośc jaka mnie spotyka to kopanie maluszka. Czuję się fatalnie.. Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia:tak:
Nie wiem czy Wam tez zdarzają się takie stany??;/;/

A bo to raz sie zdarzyly?To nawet w ciazy nie trzeba byc:-)

cześć mamuśki :))
my już (dopiero??) w pracy właśnie kończę jeść śniadanko
o wadze proszę nie mówcie nic bo ja tyje ok 1kg na tydzień i powolutku zaczyna to być widać na twarzy... :/ już sporo kg na plusie... ale najważniejsze że mały rośnie :-D
Jutro mam USG połówkowe :) trochę się denerwuje ale jestem dobrej mysli:tak:

teraz ruszam do pracy, ale postaram się odrobine nadrobić w czytaniu w przerwie na drugie śniadanie;-):-)

Witam was - dziś z kawką :-)

Mogę sobie spokojnie siedzieć, zaczynam później pracę.
Karoli, nineźle - jedz dziewczyno do woli :-D na zdrowie. Przez miesiąc spokojnie przypomnisz sobie wszystkie polskie smaki. :-)
Dorciaa - wiem, że musze wyluzować, naprawde bede sie pilnować :-D wiesz jak jest w szkole. Zobaczymy która z nas dłużej popracuje - ja raczej grudnia nie zakładam- listopad. Wydaje mi się, że anna_ajra pisała, że jest na l4 - ale nie wiem czy dobrze kojarzę.
agbar - wypoczywaj, mnie też się wydaje, że wapno powinno pomóc i życzę ci aby to nie trwało długo. Mój dekold też lekko zmienił wygląd - jakieś krosty, których nawet w tej ilości w czasie dojrzewania nie miałam :-D ale już znikają.
Paulinaa - zdrówka!

Wczoraj wieczorem maluch się zemścił na mnie za ten aerobik chyba :-D centralnie tak mnie kopał, że aż bolało - łobuz jeden.

reklama
Wczoraj wieczorem maluch się zemścił na mnie za ten aerobik chyba :-D centralnie tak mnie kopał, że aż bolało - łobuz jeden.

hehe u nas też wieczoraj był pokaz akrobacji ;-)jeszcze nigdy tak brzusio mi nie falował :-Ddzidzia tak z półtorej godziny rozrabiała :-D

Do góry