reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

cebulke pokroic w kosteczke ,dodac 2 zabki czosnku i na koniec dodac miód:tak:smacznego:-)

A fuj... ale czego się nie robi dla naszych maleństw;-):-D
każdy z tych składników osobno to nawet bardzo lubie, ale razem... chyba bym nie przełkła.
Ja stosuje samo mleczko z miodem, a osobno chlebek z masełkiem i gruuuubo pokrojonego czosnku, a na deser cytryna z cukrem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moja babcia kroiła drobno cebulkę i zasypywała cukrem - potem trzeba było to podusić łyżeczką i poczekać kilka godzin aż sok puścił i piło się ten sok :-)
Nie wiem czy to to samo - ale z dzieciństwa kojarzę ;-)
....
widzę, że wersja sylwii jest inna ;)

Miłej nocki, kiepsko mi jakoś choć ani gardło ani katar - narazie coś łupie i brzuszek twardnieje coś - ehhh... trzeba poleżeć - zmykam ;-)

dziewczyny mnie lekarz przestrzegał, zeby nie przesadzać z tym czosnkiem!! trochę jest ok, ale nie jeść za dużo! lepiej wygrzewać się w łóżeczku po gorącym mleku z miodem...

Też właśnie czytam wątek o Zosi... Dlaczego muszą cierpieć tak maleńkie, kochane dzieciaczki... ??
Nigdy tego nie zrozumiem... ;(

dziewczyny mnie lekarz przestrzegał, zeby nie przesadzać z tym czosnkiem!! trochę jest ok, ale nie jeść za dużo! lepiej wygrzewać się w łóżeczku po gorącym mleku z miodem...

Ivi, a dlaczego? Bo ja właśnie lubie czosnek i jak moge do dodaje to do wszyskiego , nawet jak nie jestem chora (oczywiście, gdy nigdzie nie ide, bo by mnie ludzie omijali z daleka);-)

chodzi o ten naturalny antybiotyk.. lekarz mi mówił że zbyt duża jego ilość też nie jest dobra dla dzidzi.. ale jeśli jadłaś już wcześniej to pewnie wszystko ok:) ja generalnie nie jadam czosnku, wiec jakbym zaczęła teraz go jeść w wielkich ilościach to pewnie nie byłoby zdrowe

Karoli - gratulacje!!! Pięknie ci poszło ;-)
yol_a ty jesteś nauczycielką, że juz tak godziny sortują? U mnie też :-) trwają rozmyślania kto weźmie moje klasy ale wydaje mi się to naturalne, prędzej czy później przecież pójdę na to l4 ;-)

tak nauczam, ale akurat poloniści mają dużo i raczej kogoś zatrudnią na zastępstwo, po prostu dla mnie to było nie fair. Ciągle mnie się ktoś pyta kiedy idę na l4:szok:. Pocieszam się, że młodzież nie czeka aż pójdę, tylko się modlą żebym był z nimi jak najdłużej:tak:

A w teście wyszło mi 64% na dziewczynkę :)
A mam w sobie siusiaka ;)

Spokojnego wieczorku, odpoczywajcie sobie :)
A może przed snem ciepła herbatka z miodem, gardełka przestaną Was boleć :)
Dobranoc!

U mmnie tez wynik pokazuje co innego niż usg:sorry2:

cebulke pokroic w kosteczke ,dodac 2 zabki czosnku i na koniec dodac miód:tak:smacznego:-)
Dziękuje:tak::happy::tak:

Ivi, a dlaczego? Bo ja właśnie lubie czosnek i jak moge do dodaje to do wszyskiego , nawet jak nie jestem chora (oczywiście, gdy nigdzie nie ide, bo by mnie ludzie omijali z daleka);-)

Mi czosnek bardzo obniża cisnienie wiec dlatego nie mogę go za duzo wcinać:baffled:

Dzieki za radę;-)

hehe tez robilam test plci i wyszedl mi chlopak na 80% a ja mam dziewczynke:)hehehe

Może trzeba test odczytywać na odwrót?:confused::confused::confused:

reklama
Dziewczyny wczoraj byłam na USG i chłopak potwierdzony znów w 100% i kolejna fotka siusiaczka chyba jakiś bezwstydnik mi rośnie:-D ale to dobrze że się mamusi pokazał :tak::-)no i nawet już daje o sobie znać w końcu zaczął kopać jeszcze nie mocno ale zawsze już coś;-)
Wszystkie pomiary ok tylko starszy o jeden dzień no i waży już 511g chyba kawał chłopa nie?Bardzo się cieszymy tylko mamy problem z imieniem dla synka na nic się nie mogę zdecydować:szok:

Pozdrawiam i życzę samych zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.

Do góry