reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

hej Brzuchatki

ja dzis od rana zbiegana,sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie,ale wreszcie ten dom jakoś wygląda no i zaczynam powoli pakowanie a w sumie jeszcze nie wiem gdzie się przeprowadzę ;-)

KAROLI GRATULUJE EGZAMINU!

ANUSIA I KAROLI
WSZYSTKIEGO NAJ....NAJ....NAJ....
ZDROWIA, SZCZESCIA, POMARAŃCZY,NIECH WAM FACET NAGO TAŃCZY;-)

GOLANDA
DOBRZE ZE OBIE ZACZYNAŁYŚMY OD TEJ SAMEJ WAGO-BĘDZIEMY PORÓWNYWAĆ;-)

KUBIACZKA - CENNE UWAGI CO DO WSTAWANIA..JA SIE RAZ ZERWAŁAM Z ŁÓŻKA BO JAKIŚ ROBAK LATAŁ TO MNIE COŚ ZAKUŁO .ALE Z REGUŁY WŁAŚNIE ZANIM WSTANĘ TO PRZERWACAM SIĘ NA BOK BO MI POPROSTU TAK WYGODNIEJ WSTAWAĆ BO BRZUSZEK JUŻ SPORAWY;-)

muszę wam powiedzieć ze wczoraj mój M pierwszy raz bawił się z Violettką;-) zaczął stukać delikatnie w brzuszek a ona odstukiwała;-) ale mieliśmy ubaw-spróbujcie to naprawdę działa;-)

a poza tym strasznie boli mnie kręgosłup na dole,już nie wiem co na to poradzić...macie jakieś sposby?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie nudy....... boli mnie krzyż (widzę że nie tylko mnie ta dolegliwość dopadła) do tego miednica i noga .... ale za to na pocieszenie tego nudnego dnia właśnie zjadałam kebab domowej roboty w bułce i czuję że żyje :zawstydzona/y::rofl2: do tego zieje czosnkiem po sosie do kebabu ;-)

Widzę dziewczyny że pomału się każda rozkręca i coś kupujecie kurcze ja się zastanawiam czy nie zamówić coś z allegro :zawstydzona/y: już chciałam dziś coś kupić ale jednak poczekam do czwartku może się dowiem co będzie a jak nie to kupuję uniwersalne i też poszaleje troszkę mi się przyjemności należy :-D

Kaja_10 nawet nie żartuj z tymi lekcjami, przecież dzidzia będzie!:-D

:-D:-D:-D

To jak jej jeszcze nie będzie a ja byłabym w stanie te popołudniowe godzinki z nimi byc ale już oficjalnie w szkole na l4.
Po porodzię wątpie ;-) choć jak patrzę na kalendarz roku szkolnego tu w moim województwie akurat są ferie zimowe w czasie mojego terminu. Spokojnie mogłabym urodzić i wrócić :-D:-D:-D:-D
To żarty oczywiście, planuje z kruszynką być jak najdłużej ale tak mi się skojarzyło :-)
W ogóle dziś latam tak do toalety siusiu, że masakra i jak chce mi się to twardnieje brzuszek - masakra :-(
Zaczęła się NIANA - ona też w ciąży :-D

Kaja_10 nawet nie żartuj z tymi lekcjami, przecież dzidzia będzie!:-D

DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I ZDROWYCH URWISÓW!!!

a co do bólu brzucha to niestety znowu mnie chwyciło, tak mnie ciągnie z tej prawej strony w jednym miejscu i tym razem po nospie nie przeszło, więc to albo uparte więzadła albo nie wiem:eek: rano miałam straszne gazy, zjadłam jabłko i winogrona i się załatwiłam plus nospa i przeszlo, teraz też mam te gazy, więc obstawiam zaparcia z dziwnym bólem po prawej:eek: no nic zobaczymy jutro:eek:

byłam w sklepie i jak zwykle nie mogłam się powstrzymać mój synek jest bogatszy i zimową czapusie z rękawiczkami i kocyk, słodziaki:-D:-D:-D

Dorcia dzieki za zyczonka.
W ktorym miejscu Cie ciagnie? Na dole? Bo z prawej strony jest wyrostek i tak mi sie teraz nasunelo.
Mam nadzieje, ze ten bol Ci szybko przejdzie.

Kaja tez wlasnie ogladalam nanie hehe, nadrabiam zaleglosci. Zszokowalam sie, ze ona w ciazy i po slubie.
Natomiast w M jak milosc to wszystkie tam wciazy, Gosia, jej siostra ehh moglby te seriale byc w necie, przynajmniej bylalbym na biezaco.

uff to była pracująca sobota :tak::tak::tak::tak: nawet sałatkę zrobiłam:happy::happy: a wizyta na działce mnie wykończyła. idę spać dobranoc dziewczynki;-)

cześć babki zaczynam dzionek jak zawsze nawet jak już na l4 dalej nie mogę się przyzwyczaić to moje pierwsze l4 w życiu :tak:
najpierw kicia miau, bo jej żołądek się przykleił do kręgosłupa ;-) później ja muszę do wc, później maleństwo zaczyna brykać to ja herbatka i BB i dopiero później wstaje mój pan chłop na śniadanie ehh co za życie :tak: ale fajne hi hi

hej Brzuchatki

ja dzis od rana zbiegana,sprzątanie, sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie,ale wreszcie ten dom jakoś wygląda no i zaczynam powoli pakowanie a w sumie jeszcze nie wiem gdzie się przeprowadzę ;-)

a poza tym strasznie boli mnie kręgosłup na dole,już nie wiem co na to poradzić...macie jakieś sposby?

hola hola kobieto ja też byłam hojrak praca, dom, zakupy ... zwolnij tempo :tak:
jak dobrze, że mnie jeszcze kręgosłup nie męczy.

U mnie nudy....... boli mnie krzyż (widzę że nie tylko mnie ta dolegliwość dopadła) do tego miednica i noga .... ale za to na pocieszenie tego nudnego dnia właśnie zjadałam kebab domowej roboty w bułce i czuję że żyje :zawstydzona/y::rofl2: do tego zieje czosnkiem po sosie do kebabu ;-)

Widzę dziewczyny że pomału się każda rozkręca i coś kupujecie kurcze ja się zastanawiam czy nie zamówić coś z allegro :zawstydzona/y: już chciałam dziś coś kupić ale jednak poczekam do czwartku może się dowiem co będzie a jak nie to kupuję uniwersalne i też poszaleje troszkę mi się przyjemności należy :-D

ja jeszcze nic nie kupiłam dalej :tak: ale niedługo przeprowadzka po niej zacznę :tak:

uff to była pracująca sobota :tak::tak::tak::tak: nawet sałatkę zrobiłam:happy::happy: a wizyta na działce mnie wykończyła. idę spać dobranoc dziewczynki;-)

następna ;-) no co za baby ZWOLNIJCIE!!!!!!

Ja wczoraj uczciwie przeleżałam pół dnia chociaż znam każdą kropkę na suficie, ale jeszcze wczoraj poszła mi krewka z noska co mi się zdarza bardzo rzadko więc leżałam i byłam grzeczna :tak: dzisiaj też tak planuję może jutro pomalutku zacznę się rozkręcać
na razie pa pa

Witam na porannej kawie , u nas dzisiaj pada wiec zapowiada sie nudny dzien i to bardzo , nienawiedze siedzenia w domu i to jeszcze w niedziele , tylko do kosciola pojdziemy .
Ja dzisiaj ja k pßogoda fglowa mnie boli , zamulaona jgbym cala noc noie spalai do tego mam nic mi sie nie chce, ale moze po kawie mi przejdzie.

Hej Mamusie, ja juz po sniadanku :-p więc nerwy głodowe uspokojone, jak spoglądam za okno to widze piekne słoneczko, ale niestety na termometrze niska temperatura, moze slloneczko sobie z nia poradzi:tak::-D:tak:.
Chyba spacerek trzeba dzis uskutecznić z mezem, ale jestem zła na niego jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc zastanowie sie czy go wogóle zabierać ( balast jeden).
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM MAMUSIOM I ICH MALEŃKIM SKARBECZKOM:happy::happy::happy::happy::happy:

Witam!! Po pracującej sobocie wstało mi się lepiej niż po leniuchowym piątkowym popołudniu;-) Mnie nie boli krzyż, lecz miednica, ja nawet panikowałam, ze spojenie. to jest tragedia jak siedzę albo leżę to potem kosmos żeby wstać. Ale co tam, mamy z górki;-):tak: dziś planuję odwiedzić mamę , tak że 30 kilosów trza machnąć w jedną stronę oczywiście. Ale jakie będzie jedzonko:-p Życzę miłej niedzieli:-)

reklama
Witajcie w ten piękny niedzielny poranek:-)U nas sloneczko od rana!
Ja juz sniadanko koncze i sie szykuje bo dzis wielki dzien. Moj M startuje w zawodach motocrossowych i zaraz jade go wspierac! Bo on juz od 7 na torze siedzi:tak:Miłej niedzieli Wam zycze:-)
W ogóle dziś latam tak do toalety siusiu, że masakra i jak chce mi się to twardnieje..
A z tym siusianiem to ja tak mam od 3 miesiaca chyba..non stop..sikam jak szalona..az juz czasem meczy mnie to latanie, bo zrobie siku i znowu czuje ze mi sie chce..i w nocy wstaje pare razy ale juz sie przyzwyczailam troche do tego..a brzuch czasem tez od dolu mi twardnieje, jak posiedze i wstaje to na chwile tak i jest ok.

A wogole jak sie ucieszylam jak weszlam na wage po tygodniu i nic sie wskazowka nie ruszyla od tamtej pory:-D:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry