Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie laseczki!!!
Nie mam dziś natchnienia do czytania, ani pisania. Nadrobie później. Narazie melduje się, że żyje
U mnie szpital w domuCały weekend spędziłam w łóżeczku. Dopadło mnie jakieś grypsko i leże popijając cytryne z miodem, do tego kanapki z czosnkiem, a w między czasie syropek z cebuli. Makabra, nos mi zaraz odpadnie, jest czerwony jak u jakiegoś sztajmesa z pod budki z piwem
A dziś to cały dzień tylko śpie
Mój mąż wziął się z sobote za remont pokoiku dla maleństwa i go ząb rozbolał i też nic nie zrobił![]()
Ja musiałam swoją jutrzejszą wizyte u zęboroba przełożyć na przyszły tydzień, za to jego wcisnęłam w te miejsce, ale coś mam dziwne przeczucie, że zwieje, bo już się coś wykręcał;-)![]()
Miłego dzionka. Zmykam dalej się wygrzewać w łóżeczku![]()

Witajcie laseczki!!!
Nie mam dziś natchnienia do czytania, ani pisania. Nadrobie później. Narazie melduje się, że żyje
U mnie szpital w domuCały weekend spędziłam w łóżeczku. Dopadło mnie jakieś grypsko i leże popijając cytryne z miodem, do tego kanapki z czosnkiem, a w między czasie syropek z cebuli. Makabra, nos mi zaraz odpadnie, jest czerwony jak u jakiegoś sztajmesa z pod budki z piwem
A dziś to cały dzień tylko śpie
Mój mąż wziął się z sobote za remont pokoiku dla maleństwa i go ząb rozbolał i też nic nie zrobił![]()
Ja musiałam swoją jutrzejszą wizyte u zęboroba przełożyć na przyszły tydzień, za to jego wcisnęłam w te miejsce, ale coś mam dziwne przeczucie, że zwieje, bo już się coś wykręcał;-)![]()
Miłego dzionka. Zmykam dalej się wygrzewać w łóżeczku![]()

ale szybko przeszło
Nie jest jakis mega gruby, ale na wloska zime bedzie w sam raz, bo tam az takich mrozow nie ma, a jak by juz bylo baaaaaaaardzo zimno to zarzuce na siebie jakies ponczo i juz, albo nie bede wylazic.

Dziewczyny te co sa za granica, czy Wy macie polska tv? jakie programy? i jak to zalatwic? bo ja tez taka chce. Nie ma to jak M jak milosc i na wspolne heheeheh

jedynie to mam taka co moge zawiązać nad brzusiem ale co z tego jak brzuszek wystaje po za nią
i co tu zrobić a zimno jest i jeszcze brzusio urośnie
nie wiem bede musiała poradzić się mamy(ale wątpie że coś znajdzie bo sama jest nieco szczuplejsza)