Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)No właśnie tez się martwie bo wiem że powinno byc sprawdzane po godzinie:-( Ale dzisiaj idę po wyniki po południu więc Wam wszystko dokładnie napiszę.Idę po ta glukoze, morfologie, i odczyn Coombsa.Więc trzymajcie kciuki bym choc troszke zbiła tą potworna anemiePaulinaa rzeczywiście dziwna ta twoja glukoza ale moze akurat u ciebie robią tak dokładnie?![]()
;-)i by wynik coombsa był ujemny jak wcześniej.
:-) Wyjdę tylko na chwilę po południu i mam nadzieję ,że do tego czasu się poprawi pogoda.
a najpierw wezmę się za sprzatanko i ugotuję kalafiorową;-)
Mój M wczoraj mnie juz zdenerwował na maksa powiedział że od tej soboty zacznie mu się delegacja, nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt ,że w niedziele wypada nasza pierwsza rocznica ślubu:-
Więc się załamałam . Ma jeszcze pogadac w pracy czy coś się zmieni czy nie
. Jak nie to spędzę ją pewnie w samotności na kanapie oglądajac TV masakra
. Życzę Wam kobietki miłego poranka zajrzę do Was w międzyczasie idę się troche ogarnąc bo siedzę jeszcze w pidżamce
Trzymajcie się cieplusio..:*:*No właśnie tez się martwie bo wiem że powinno byc sprawdzane po godzinie:-( Ale dzisiaj idę po wyniki po południu więc Wam wszystko dokładnie napiszę.Idę po ta glukoze, morfologie, i odczyn Coombsa.Więc trzymajcie kciuki bym choc troszke zbiła tą potworna anemie;-)i by wynik coombsa był ujemny jak wcześniej.
A tak wogóle to witam Was dziewczynki poranną deszczową i pochmurna porą dobrze że dzisiaj wolne od pracy bo nawet nie chce mi się wynurzac z domu:-) Wyjdę tylko na chwilę po południu i mam nadzieję ,że do tego czasu się poprawi pogoda.
a najpierw wezmę się za sprzatanko i ugotuję kalafiorową;-)
Mój M wczoraj mnie juz zdenerwował na maksa powiedział że od tej soboty zacznie mu się delegacja, nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt ,że w niedziele wypada nasza pierwsza rocznica ślubu:-
szok:
. Życzę Wam kobietki miłego poranka zajrzę do Was w międzyczasie idę się troche ogarnąc bo siedzę jeszcze w pidżamce
Trzymajcie się cieplusio..:*:*

ciekawe co tam słychać u mojego maleństwa i czy nadal jest chłopcem;-)
Dziewczyny moge wziac tabletkie do ssanie na bol gardla?![]()

tam dziewczyna napisała że nawet maluszków nie widziałasa wywiezione gdzie indziej a ona z gorączką walczyła w szpitalu i jej nie wypisali :-(i opisała czemu tak wcześnie urodziła że dostała skurcze i przyszło małe rozwarcie założyli jej szwy wytrzymały 2 tygodnie ale dzieci je rozerwały i zrobiły całkowite rozwarcie i szybko ją zabrali na CC . Maleńkie okruszki niby w 28 tygodniu się urodziły

Mój M wczoraj mnie juz zdenerwował na maksa powiedział że od tej soboty zacznie mu się delegacja, nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt ,że w niedziele wypada nasza pierwsza rocznica ślubu:-szok:
.

bardzo fajny pomysł, ja ostatnio tak zrobiłam w sobotę. Miły początek dnia.aaa wiecie co zrobiłam sobie taki mały rytuał na poprawę humorku codziennie rano zanim wstanę leżę z 10minut z rękami na brzuchu i czekam i synuś wtedy kopie mamusię na dzień dobry może wyczuwa cieplejsze miejsca na brzuchu bo kopie centralnie w ręce!
A zawsze się zarzekałam, że po ślubie z dzieckiem to trzeba zaczekać 

I z jednej strony cieszyło mnie to, a z drugiej... Chciałam spać:-( No, ale pomogłam mu trochę... A wieczorem - jak skończyliśmy - brzuszek mnie coś pobolewał :-( Już chyba nie można pracować na tym etapie... W końcu to już 7 MIESIĄC!! Beti81, tak, to już 7!!
I niestety poród zbliża się i muszę Wam powiedzieć, że cholernie się go boję :-( A co będzie jak też wcześniej zacznę rodzić!! A zajęcia w szkole rodzenia dopiero od listopada mam - tak było miejsce... Nie mam nic jeszcze! Ani łóżeczka, wózka, nic nie mam z takich poważniejszych spraw!!
:-(Dziewczyny moge wziac tabletkie do ssanie na bol gardla?![]()