Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Póki co do węglowodanów to nie mam ograniczeń, a cukrów zero :-) tak 14 dni, później powtórka badania po 75 i ew. wizyta w poradni diabetologicznej... okaże się za tydzień.
Ja tez mam tą dawkę 500 ale mam ją brać 3 razy dziennie. Mam wrażenie, że po jednej tabl mi lepiej :-) bo gardło mnie już tak nie boli, za to z nosa cieknie :-)
Dziękuję Wam dziewczynki za odpowiedź.

To super że maleństwo zdrowe, :-):-):-)mam nadzieję, że z Tobą też będzie wszystko ok;-)Witam,ja juz po wizycie..Tzn. juz dawno ale jeszcze poszalalam po sklepach. Okruch ma sie dobrze,wazy 980g,wierzgal jak konik,nie dal sie sfotografowac:-)Rozwija sie ksiazkowo.Moja szyjka sie uspokoila,nie skrocila sie ani o mm,skurcze tez mniejsze ale za to niestety mam sporo bialka w moczu,plus puchnace nogi i bole brzucha...Pobrali mi krew na proby watrobowe i nerkowe,czekam na telefon z wynikami.....

Super ze maluch dobrze się miewa... i już nie taki okruchWitam,ja juz po wizycie..Tzn. juz dawno ale jeszcze poszalalam po sklepach. Okruch ma sie dobrze,wazy 980g,wierzgal jak konik,nie dal sie sfotografowac:-)Rozwija sie ksiazkowo.Moja szyjka sie uspokoila,nie skrocila sie ani o mm,skurcze tez mniejsze ale za to niestety mam sporo bialka w moczu,plus puchnace nogi i bole brzucha...Pobrali mi krew na proby watrobowe i nerkowe,czekam na telefon z wynikami.....

. Jak ja kocham nasze przychodnie. Najpierw pani pielęgniarka ochrzaniła mnie że przyjechałam z glukozą w opakowaniu zamiast ją w domu wypić i przyjechać po godzinie
Jak weszłam do szpitala to miła pani w kolejce mnie przepuściła ( p.s pierwszy raz mi sie to zdażyło) ale reszta towarzystwa sie oburzyła.Pani pielęgniarka jak już mnie ochrzaniła to mówi,żebym poczekała na korytarzu a ona rozrobi glukozę i mi ją przyniesie.Owszem przyniosła w olbrzymim kubku " Kubuś Puchatek", na co Panie w kolejce pod nosem pobrzękiwały, że nie dość ze tyle ludzi to znajome na herbatkę przychodzą 
Zaraz spadam po wyniki.Witam jestem styczniową mamą ale z 2008r.Sandra -wazne , ze czujesz malucha aniekiedy nasze maluchy sa poprostu leniwe lub maja gorszy dzien , jak sie martwisz zjedz cos slodkiego lub wypij slodkie, cieple kako i polez po tym pare min poczujesz ruchy napewno.
Ja juz po drzemce wstalam i brzuch boli nie wiem, od czego dobrze ze ruchy czuje, i do tgo jeszcze rozwolnienia dostalam.
Patrysia 86-ja tez daje jej owoce naszczescie je ale mam dosc tych histerji bo ona chce i musze jej dac naszczescie obiady super je teraz wlasnie wcina rosolek ale jak wstyla to juz slodkie wolala mowie wam masakra.
Wszyskiego najleprzego dla synka Patrysia
ps.dziękuje:-):-):-)Witam,ja juz po wizycie..Tzn. juz dawno ale jeszcze poszalalam po sklepach. Okruch ma sie dobrze,wazy 980g,wierzgal jak konik,nie dal sie sfotografowac:-)Rozwija sie ksiazkowo.Moja szyjka sie uspokoila,nie skrocila sie ani o mm,skurcze tez mniejsze ale za to niestety mam sporo bialka w moczu,plus puchnace nogi i bole brzucha...Pobrali mi krew na proby watrobowe i nerkowe,czekam na telefon z wynikami.....

Cześć dziewczyny, ja dziś po morfologii i glukozie. Jak ja kocham nasze przychodnie. Najpierw pani pielęgniarka ochrzaniła mnie że przyjechałam z glukozą w opakowaniu zamiast ją w domu wypić i przyjechać po godzinie
Jak weszłam do szpitala to miła pani w kolejce mnie przepuściła ( p.s pierwszy raz mi sie to zdażyło) ale reszta towarzystwa sie oburzyła.Pani pielęgniarka jak już mnie ochrzaniła to mówi,żebym poczekała na korytarzu a ona rozrobi glukozę i mi ją przyniesie.Owszem przyniosła w olbrzymim kubku " Kubuś Puchatek", na co Panie w kolejce pod nosem pobrzękiwały, że nie dość ze tyle ludzi to znajome na herbatkę przychodzą
I jeszcze za to muszę płacićZaraz spadam po wyniki.
a poza tym dziś sprzedałam swój samochód którym jeździła 2 lata. normalnie płakać mi sie chce:-(
ale z ta herbatka to dobre było

szyjka trzyma mocno i rozwarcie zniknęło
troszke sie skrócila z 40mm na 37mm ale jest ok.Przy badaniu brzuch mi sie napiął i lekarz kazał poprostu wiecej odpoczywac
i brac magnez i dalej luteina dowcipna
Wystraszyłam sie bo nie mógł tetna wylapac i smial sie lekarz,ze mu mały ucieka i hura przytyłam niecały kilogram i to w ciuchach-jednak odstawienie słodyczy duzo dalo ale i tak jest 10,5 na plusie,najwazniejsze ,ze z malutkim ok
Patrysiu wszystkiego najlepszego dla Dominisia
Ja juz po wizycieszyjka trzyma mocno i rozwarcie zniknęło
troszke sie skrócila z 40mm na 37mm ale jest ok.Przy badaniu brzuch mi sie napiął i lekarz kazał poprostu wiecej odpoczywac
i brac magnez i dalej luteina dowcipna
Wystraszyłam sie bo nie mógł tetna wylapac i smial sie lekarz,ze mu mały ucieka i hura przytyłam niecały kilogram i to w ciuchach-jednak odstawienie słodyczy duzo dalo ale i tak jest 10,5 na plusie,najwazniejsze ,ze z malutkim ok
![]()