Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co wizyta, to się zmienia
;-)
Gratuluję synka !!
;-)dzięki dziewczyny, ale nie rozumiem dlaczego okulista a nie neurolog, u okulisty wszystko było ok, zaburzenia widzenia mam podczas ataku i jest to jeden z objawów migrenyLilka tylko pamiętaj by wpisał ci (okulista) informacje do karty ciąży!!!
Witajcie kochane styczniówki.
Przedewszystkim chciałam sie przywitać po tak długiej nieobecności grubo ponad miesiac mnie nie było. PRZEPRASZAM.
To wszystko przez ten pobyt w Polsce mial trwac tylko 2 tygodnie ale nieco sie wydłużył. Teraz musze ponadrabiać zaległości troszke mi to zajmie ale dowiem sie co tam u WasChciałam też przywitac nowe mamusie.
Pewnie sie nie pochwalilam ale czekamy z mężem na SYNAna 90 % będzie DamianA lekarz powiedział ze na 300 % syn
Rozwija sie jak najbardziej prawidłowo wyniki z krwi i moczu sa wzorowe aby tak do konca ciaży pozostało. Kolejna wizyta 20 pażdziernika.
Tak po zatym czu mnie wszystko ok czuje sie dobrze.Od jaiegoś tygodnia zmagam sie ze zgagą i bólami żeber szczególnie po prawej stronie ból jest przeokropny no ale cóż widocznie to maluch tak sie rozpycha.
Pozdrawiam Was serdecznie i czas na nadrabianie zaległości![]()
Witam - chcę licytować kołyskę, szybciej wrocilam do domu bo wiedziałam , że się aukcja kończy a tu na allegro przerwa technicznaDziwne a aukcje jak się kończą,,,, ?
Widzę w tvn24 Zakopane- ale tam zima - matko!

Witam - chcę licytować kołyskę, szybciej wrocilam do domu bo wiedziałam , że się aukcja kończy a tu na allegro przerwa technicznaDziwne a aukcje jak się kończą,,,, ?
Widzę w tvn24 Zakopane- ale tam zima - matko!
dzięki dziewczyny, ale nie rozumiem dlaczego okulista a nie neurolog, u okulisty wszystko było ok, zaburzenia widzenia mam podczas ataku i jest to jeden z objawów migreny
Cześć kobitki
co do imprez m to teraz nie jest źle poszedł w zeszłym roku na studia, ma 29lat a tam same młode chłopaki i jak piwkują to zawsze wraca w koszmarnym stanie i ok 2 w nocy, na szczęście nie za często, a teraz jak w ciązy jestem to był 2 razy wrócił o 23 i chyba tylko po 2 piwkach więc za to go uwielbiam![]()
Witajcie kochane styczniówki.
Przedewszystkim chciałam sie przywitać po tak długiej nieobecności grubo ponad miesiac mnie nie było. PRZEPRASZAM.
To wszystko przez ten pobyt w Polsce mial trwac tylko 2 tygodnie ale nieco sie wydłużył. Teraz musze ponadrabiać zaległości troszke mi to zajmie ale dowiem sie co tam u WasChciałam też przywitac nowe mamusie.
Pewnie sie nie pochwalilam ale czekamy z mężem na SYNAna 90 % będzie DamianA lekarz powiedział ze na 300 % syn
Rozwija sie jak najbardziej prawidłowo wyniki z krwi i moczu sa wzorowe aby tak do konca ciaży pozostało. Kolejna wizyta 20 pażdziernika.
Tak po zatym czu mnie wszystko ok czuje sie dobrze.Od jaiegoś tygodnia zmagam sie ze zgagą i bólami żeber szczególnie po prawej stronie ból jest przeokropny no ale cóż widocznie to maluch tak sie rozpycha.
Pozdrawiam Was serdecznie i czas na nadrabianie zaległości![]()