Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To prawda!! Kilka dni temu dałam mężowi w prezencie zdalnie sterowany samochodzik, takie małe gówienko ale model jaki zawsze chciał mieć. Bawił się tym cały wieczór a ja myślałam ze szału dostanę - warkot małego silniczka i takie małe coś co się kręci między nogami. Przetrwałam. Na drugi dzień jechaliśmy do moich rodziców i mój mąż wymyślił ze weźmie ze sobą samochodzik, spojrzałam jak na dziecko małe a on: masz rację, nie biore, to głupie, jeszcze mi twój tato zabierze. Myślałam że padnę![]()

mała wylądowała z nami w łozku, ostatnio to ona musi miec w rece moje włosy jak zasypia
Mąż ma spokój, a ta mnie ciagnie za włosy dopoki nie zasnie, nie cierpie z nia spac
No, ale cos za cos...
No to tyle mojego marudzenia...
Powiem wam, ze nie pamietam urodzin, gdzie za oknem biało było
wiec za chwile bedzie 10kg
Dziewczyny powiedzcie ile mniej więcej przybrałyscie na wadze. Martwię się ponieważ jestem w 25 tc a mam juz 9 kg na plusie. A gdzie tam jeszcze do końca...
to sie nie martw:-) ja zaczynam 28 tydzien i mam 11,5 kg na plusie, wagą jakoś przestałam sie przejmować, jak za dużo mi przybedzie to zacisne pasa i zrzuce. Poza tym karmiąc będziemy miały rygor jedzeniowy i będziemy jadły dużo warzyw gotowanych i miesa (nie smażonego) wiec nie ma takiej opcji zebysmy nie schudły. Głowa do góryDziewczyny powiedzcie ile mniej więcej przybrałyscie na wadze. Martwię się ponieważ jestem w 25 tc a mam juz 9 kg na plusie. A gdzie tam jeszcze do końca...

Rewelacja! hehehehTo prawda!! Kilka dni temu dałam mężowi w prezencie zdalnie sterowany samochodzik, takie małe gówienko ale model jaki zawsze chciał mieć. Bawił się tym cały wieczór a ja myślałam ze szału dostanę - warkot małego silniczka i takie małe coś co się kręci między nogami. Przetrwałam. Na drugi dzień jechaliśmy do moich rodziców i mój mąż wymyślił ze weźmie ze sobą samochodzik, spojrzałam jak na dziecko małe a on: masz rację, nie biore, to głupie, jeszcze mi twój tato zabierze. Myślałam że padnę![]()

czytać: sobie, bo gdzie noworodkowi ciężarówka zdalnie sterowana...
A raczej ogranicza się
Ja Go wspieram całym swoim ciałem i sercem i duszą bo sama kilka miesięcy temu rzucałam. A co do zabawek-mój M zażyczył sobie na Święta taki samochód na prezent ale duży, taki terenowy
Każdy tyje inaczej i z innego pułapu wychodzi, więc nie ma sie co przejmować wagą.Dziewczyny powiedzcie ile mniej więcej przybrałyscie na wadze. Martwię się ponieważ jestem w 25 tc a mam juz 9 kg na plusie. A gdzie tam jeszcze do końca...
2 tygodnie temu na wizycie w 27tc. miałam +5, więc teraz pewnie coś koło +7, ale wizytę mam za tydzień więc dopiero wtedy będę wiedzieć na pewno ile - ale wszystko mi jedno ile byle dzidzia rosła zdrowo