reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

a ja się właściwie żegnam idę puniać plecy mnie bolą już od tygodnia, masakra, jednak to moje zwolnienie będzie miało dodatkową przyczynę bo wymiękam a przecież nie będę nonstop leżeć bo zwariuję i nic się samo nie zrobi

dziewczyny czy wam też chce się bez przerwy pić? bo mi CIĄGLE @:szok: i nic nie gasi pragnienia za to w nocy mogłabym spać w łazience po najlepszym kacu tak nie miałam:eek:

reklama
Beti - nie zamartwiaj się, wypoczywaj, bierz zapisane leki i wszystko będzie dobrze. Jeśli masz w rodzinie doświadczenia to ja myslę, że wiesz wiele i zrób wszystko aby nie urodzić za wcześnie.
U nas też to był ewidentnie okołoporodowy problem. Czasu nie cofniemy - teraz syn bardzo się cieszy - uwaga ;-) będzie miał brata. Byłam na wizycie - potwierdzona wiadomość :-D:-D choć nie było łatwo - mały fikał koziołki, że szok :-D
Mężowi lekko mina zredła ale na momencik - teraz ostatecznie obmyślamy imię - podoba mi się Tymoteusz ale jeszcze nie wiem ;-)
Poza tym szyjka, ok, wyniki super i krwi i moczu i cukier - więc nadal będę pracować - może jeszcze miesiąc :eek::happy: zobaczymy co dalej
Narazie jestem szczęśliwa ;-)

Kaja gratuluje drugiego synusia:-):-):-)

ASIOWO I JA SIĘ DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ!! Wszystkiego naj naj najlepszego Kochana :*:*:*
Nadineczka ja nie nadrobiłam jeszcze wtorku i środy, a co dopiero 2 tygodnie.. :-D
Za dużo tego!Widać, że nie mamy co robić hihihi :-D

Paula3 Koleżanka to chyba wyobraźni nie ma... Więcej do samochodu z nią bym nie wsiadła... Przepraszam mogłaby powiedzieć...:wściekła/y: Oby się to kiedyś na niej nie zemściło...:no: Ale najważniejsze, że jesteście cali!! Ty i Maleństwo... A teraz uważaj na siebie!! Zastanów się 5 razy zanim wsiądziesz z kimś nieodpowiedzialnym za kierownicę!! :tak:

Joasiu cieszę się bardzo, że cukier w normie!!

A co do wagi to ja mam już +10... :sorry:

Jak wróciłam z zajęć na nic siły nie miałam... Padłam na łóżko i zasnęłam jak małe dziecko... :-( Wstałam, pojechałam zapalić znicz... I znów spać bym najchętniej poszła...
2 tygodnie temu pisałam, że za ileś tam dni mam wizytę u lekarza!! I wiecie co? TO JUŻ JUTRO!! :-D Zobaczę moje maleństwo...
Jak idę do lekarza, to zawsze jest jeden pan na poczekalni, mój mąż... Widzę, że lekarz z nim rozmawia bardzo żywiołowo, ale nie wiem czy to dobre, że tak biega ze mną... Chyba trochę głupio... W pracy specjalne wziął wolne na jutro, ale za to na następną służbę muszę ciasto upiec :confused2: Więc wolałabym, żeby jutro szedł, a ja spokojnie bym sobie do lekarza poszła... Ale jak chce, to niech idzie ze mną... Mówi, że ma listę skarg na mnie do Pana Doktora... Oberwie mi się :-D

Miłego wieczorku Dziewczynki!! :-) Do jutra!! Buziaki :*:*:*...:*

Ja też piję ciągle... Nigdy w życiu kaca nie miałam, za to teraz codziennie i to bez żadnego alkoholu :-p Zawsze muszę mieć przy sobie wodę, bo jak nie mam, to jest tragedia... Dziś jak się obudziłam nie miałam co pić, to mąż biegł do sklepu po wodę :-D Nic dziwnego, że jak się tak napoimy, to poźniej sikamy jak głupie :tak:

Dzień dobry. Ja w prawdzie nie należe do styczniówek i w sumie zajrzałam tu dziś gościnnie z pewną sprawą... Mianowicie

Asiowo - Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz z wątku o młodych mamach, ale chciałam Ci złożyć życzenia z okazji urodzinek: dużo zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego dobrego.
Nie zaglądasz już na młode mamusie (ja zresztą też rzadko to robię) dlatego życzenia napisałam Ci tutaj.
Pozdrawiam.

Kaja Gratuluję synka!!!:-)

Witam wieczornie;-)My już po kąpieli, maluszek szaleje a ja odpoczywam jutro znów praca:sorry: Jeszcze miesiąc i chyba pójdę na L4 bo już mi się nie chce tym bardziej, że teraz są takie pogody. Dzisiaj już bym orła wywinęła wracając z pracy bo straszna ciupa była i było ślisko. A w adidasach się nieźle można przejechac:no:Jutro po powrocie czeka mnie prasowanie i zmiana pościeli:eek::eek::eek:
Miłego wieczoru kobietki:)

ivi: u mnie np. napina się cały dół - tam gdzie mam dzidzie, bo niunia nisko leży - to nie boli, tylko tak się napina jakby dziecko chciało tyłek wypiąć- na maksa twardy brzuch jak dotykam i czuję napięcie mięśni aż tam na dole w kroczu i jak chodzę to muszę stanąć i odczekać 10-20 sekund, a najlepiej usiąśc to szybciej przechodzi niż stojąc. Jak się kładę to mi skórcze ustają od razu i brzuszek robi się mięciutki- jak leże to wogóle się nie napina, tylko przy chodzeniu. U mnie to bez napięcia jestem w stanie dojśc do auta na parkingu więc jakieś 4-5 minut i już się napina wszystko..
teraz to się przestraszyłam... mi też się często napina i wydawało mi się że w 99% przypadków to wypinanie mojego smyka... ale jeśli nie? kurcze, ale jak to sprawdzić? .. :(

będzie miał brata. Byłam na wizycie - potwierdzona wiadomość :-D:-D choć nie było łatwo - mały fikał koziołki, że szok :-D
Mężowi lekko mina zredła ale na momencik - teraz ostatecznie obmyślamy imię - podoba mi się Tymoteusz ale jeszcze nie wiem ;-)
super że wyniki super :):)
Tymoteusz powiadasz?... :-);-)

Asiowo - ja też dołączam się do życzeń! :-):-)

reklama
teraz to się przestraszyłam... mi też się często napina i wydawało mi się że w 99% przypadków to wypinanie mojego smyka... ale jeśli nie? kurcze, ale jak to sprawdzić? .. :(
Nie stresuj się - najlepiej pogadaj z lekarzem i mu wytłumacz dokładnie swoje odczucia to ci może pomoże czy to napinanie:tak:

Uciekam spaćku - dobranoc!

Do góry