ASIOWO I JA SIĘ DOŁĄCZAM DO ŻYCZEŃ!! Wszystkiego naj naj najlepszego Kochana :*:*:*
Nadineczka ja nie nadrobiłam jeszcze wtorku i środy, a co dopiero 2 tygodnie..

Za dużo tego!Widać, że nie mamy co robić hihihi
Paula3 Koleżanka to chyba wyobraźni nie ma... Więcej do samochodu z nią bym nie wsiadła... Przepraszam mogłaby powiedzieć...

Oby się to kiedyś na niej nie zemściło...

Ale najważniejsze, że jesteście cali!! Ty i Maleństwo... A teraz uważaj na siebie!! Zastanów się 5 razy zanim wsiądziesz z kimś nieodpowiedzialnym za kierownicę!!
Joasiu cieszę się bardzo, że cukier w normie!!
A co do wagi to ja mam już +10...
Jak wróciłam z zajęć na nic siły nie miałam... Padłam na łóżko i zasnęłam jak małe dziecko... :-( Wstałam, pojechałam zapalić znicz... I znów spać bym najchętniej poszła...
2 tygodnie temu pisałam, że za ileś tam dni mam wizytę u lekarza!! I wiecie co? TO JUŻ JUTRO!!

Zobaczę moje maleństwo...
Jak idę do lekarza, to zawsze jest jeden pan na poczekalni, mój mąż... Widzę, że lekarz z nim rozmawia bardzo żywiołowo, ale nie wiem czy to dobre, że tak biega ze mną... Chyba trochę głupio... W pracy specjalne wziął wolne na jutro, ale za to na następną służbę muszę ciasto upiec

Więc wolałabym, żeby jutro szedł, a ja spokojnie bym sobie do lekarza poszła... Ale jak chce, to niech idzie ze mną... Mówi, że ma listę skarg na mnie do Pana Doktora... Oberwie mi się
Miłego wieczorku Dziewczynki!! :-) Do jutra!! Buziaki :*:*:*...:*