reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam ....w kiepskim od rana humorze :-(

u mnie wagowo +5kg w obwodzie się nie mierzyłam przed wiec nie wiem ile na plusie może i lepiej :zawstydzona/y:

co do materacy itd to jest wątek "wyprawka dla maluszka" i tak była już kilka razy o nich mowa :tak: wklejajcie linki tam bo potem będą dziewczyny musiały przenosić wasze posty ;-)

Dziękuję Dziewczynki :*

Ivi powiedziałam mężowi... Zaczął się śmiać!! :tak: On chyba myśli, że jakaś głupiutka jestem i chyba ma rację... Codziennie mi powtarza, że ładnie wyglądam i wiem, że kocha mój brzuszek i będzie mu go niedługo brakować... No, a pośmiać z filmu się można... :tak:
Oj te humorki i filmiki ciężarnych kobietek ... :sorry::-D

A batonik dostałam :tak: I czekoladkę :-) I już nie ma :zawstydzona/y:;-)

Jesteśmy w ciąży, mamy prawo przybrać na wadze!! Prawda?? :-p

Ja mam plan odchudzania już w główce, ale tym się zajmę 6 tygodni po porodzie :tak: Będę spacerować całymi dniami, wieczorami biegać, wrócę na aerobik i pójdę do solarium się 'wypocić'!!! Jak powiedziałam mężowi o moim planie, to powiedział, że i tak nigdy więcej nie będę wyglądać tak pięknie jak teraz ... Idę na obiadek bo zgłodniałam :szok: znowu zgłodniałam :shocked2:

A ile Wy jecie? Bo ja malutko, ale bardzo często... Bo jak np zjem 2 kanapki, to źle się czuję... Muszę zjeść jedną, a po 2 godzinkach drugą... A miesiąc temu to mogłam zjeść 4 i po godzinie kolejne 4 :zawstydzona/y:

Witam niedzielnie wszystkie kangurki, wielbłądki i słoniątka :-D jesteśmy pięknie grube :-)

a mi paluszki nie puchną w sumie to nic mi nie puchnie oprócz brzucha :-p

lewatywy to ja nie muszę mieć, bo mi wystarczy jabłuszko dać i mam pobudkę o 5 rano no bo muszę iść, bo mi się normalnie gotuje w brzuchu a do tego jak się nerwy zaczną to ja też mam wypłukiwanie jelit czasami się zastanawiam skąd mi się tyle tego bierze :-) więc o to ja się nie martwię :tak:

ja tylko 4 na plusie kurcze chyba mało, ale ja na prawdę jem :tak:

Dziękuję Dziewczynki :*

Ivi powiedziałam mężowi... Zaczął się śmiać!! :tak: On chyba myśli, że jakaś głupiutka jestem i chyba ma rację... Codziennie mi powtarza, że ładnie wyglądam i wiem, że kocha mój brzuszek i będzie mu go niedługo brakować... No, a pośmiać z filmu się można... :tak:
Oj te humorki i filmiki ciężarnych kobietek ... :sorry::-D

A batonik dostałam :tak: I czekoladkę :-) I już nie ma :zawstydzona/y:;-)

Jesteśmy w ciąży, mamy prawo przybrać na wadze!! Prawda?? :-p

Ja mam plan odchudzania już w główce, ale tym się zajmę 6 tygodni po porodzie :tak: Będę spacerować całymi dniami, wieczorami biegać, wrócę na aerobik i pójdę do solarium się 'wypocić'!!! Jak powiedziałam mężowi o moim planie, to powiedział, że i tak nigdy więcej nie będę wyglądać tak pięknie jak teraz ... Idę na obiadek bo zgłodniałam :szok: znowu zgłodniałam :shocked2:

A ile Wy jecie? Bo ja malutko, ale bardzo często... Bo jak np zjem 2 kanapki, to źle się czuję... Muszę zjeść jedną, a po 2 godzinkach drugą... A miesiąc temu to mogłam zjeść 4 i po godzinie kolejne 4 :zawstydzona/y:

Hehe nie martw się, ja mam tak samo:-D:-D ostatnio się popłakałam bo stwierdziłam że na pewno mnie już nie kocha, bo jestem gruba i mam pryszcze:-DBiedni Ci nasi mężczyźni - on nie wiedział czy się śmiać czy mnie tulić:-Dw końcu zrobił i jedno i drugie:-D

co do jedzenia - ja pochłaniam ogromne ilości non stop :eek: Jedna kanapka? co to jest jedna kanapka.. Ze 3-4 zjem i po pół godzinie mogę jeść dalej...:eek::eek:a tempo w jakim jem mnie przeraża - po prostu pochłaniam to co mam przygotowane:eek:

Co do odchudzania po ciąży to mi bardzo podoba się pomysł ćwiczenia z maluszkiem :tak::tak: i mam nadzieje że oprócz spacerów i innych atrakcji (może np basen dla niemowląt.. ) uda mi się ćwiczyć z małym w domu :tak::tak:

Dla mnie też ;-). Kinder Bueno, mleczna kanapka, czekoladowy Lubiś no i przerózne czekolady...

Mam wrażenie, że jem ich wiecej niż innego jedzenia....

nie jesteście same !!! :-D
ja mogłabym nic nie jeść oprócz słodkiego !
do obiadu muszę się zmuszać ale ciasteczka, batoniki, czekoladki cały dzień podjadam !!!
Na stoliku obok łóżka zawsze jakies ciacho musi leżeć :-D

reklama
Ja mam już z 11kg albo i więcej na plusie. Nie czuję się brzydka ani gruba. Po prostu inna trochę niż wcześniej. Na pewno dużo poszło mi w tyłek i to mi czasem psuje humorek, ale mam ułożony plan powrotu do formy, wiec jakoś strasznie się nie przejmuję... Inna sprawa która doprowadza mnie do łez codziennie już od jakiegoś czasu, to totalny brak jakiegokolwiek zainteresowania ze strony mojego m. Nie przytuli, nie pocałuje, o sexie nie wspominając.... Po prostu jakbym zupełnie nie istniała w tych kategoriach. Czasem zapyta się czy wszystko w porządku tylko i tyle. Jest mi strasznie przykro :-( Jak mu powiedziałam kilka dni temu, tak w żartach, że chyba mnie już nie lubi, bo nawet mnie nie przytuli ani nic to tylko powiedział, że lubi lubi, objął na chwilę i tyle tego było...Chyba nie załapał aluzji. Do brzucha też nie gada, nawet nie dotknie ani nic. W nocy śpimy na dwóch różnych końcach łóżka i zero bliskości. Rozczarowana jestem nim strasznie... :sad::sad::sad:

Do góry