Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak z innej beczki to podaję Wam link do zdjęć ze ślubu:
Picasa Web Albums - Katarzyna - Slub City Hall
Już pewnie większość z Was widziała fotki na NK, ale tu wrzuciłam wszystkie co mam ;-) No może oprócz tych z domu, bo w domu to już mało kto atrakcyjnie wyglądał ;-)![]()
hehe a najlepsze zdjecie to jak wszyscy stoja a Oliś ma nóżki w górze
. I szampon na suchych.. I makaron ugotowany (to taka peruka była)... Dzieciaczki mają pomysły...
![]()
tak więc kuracja cała skończyła się tym że trzeba było na nowo umyć włosy
tak wiec czytajmy co używamy
Witam ponownie
Ja juz po wizycie u położnej. Dzis wizyta była z tłumaczem i bardzo sie ciesze bo duzo wiecej sie dowiedziałam i wiecej zrozumiałam. Co fajniejsze okazało sie ze pani tłumacz jest w ciązy i ma ten sam dzień porodu co ja a moja położna to także jej położna;-);-)
Ale co najważniejsze mały rośnie idealnie i waży tyle ile powinien i wiem juz dziś ze w dniu porodu bedzie miał ok.3500g
a ja od początku ciązy przytyłam + 11 kgAle byłam zdziwiona jak weszłam na wage
Serduszko małego pieknie i czyściutko biło jego tętno/puls to dzis 151 uderzeń niby super oby tak dalej. Wyniki tez sa super
a to ze brzuch sie napina to normalka wkoncu miesnie sie naciagaja. Nastepna wizyta za miesiac 20 listopada
![]()

A jaki z siebie dumny był :-) Naprawdę na ślubie przeszedł sam siebie, właściwie cały przespał, a na sam koniec jak się obudził miał super humor i się przed wszystkimi popisywał :-)Witam ponownie
Ja juz po wizycie u położnej. Dzis wizyta była z tłumaczem i bardzo sie ciesze bo duzo wiecej sie dowiedziałam i wiecej zrozumiałam. Co fajniejsze okazało sie ze pani tłumacz jest w ciązy i ma ten sam dzień porodu co ja a moja położna to także jej położna;-);-)
A to u Was nie ma wizyty z lekarzem tylko z położną?
To położna sprawdza Tobie długość kanału i czy jest zamknięty?a usg kto robi?
Usg robią w szpitalu, a położna nie jest obowiązkowa. Ja sobie takowej nie wybrałam nawet i chodzę po prostu do mojej GP (lekarz rodzinny).
wizyta już w czwartek wiec czekam z niecierpliwością jutro po wyniki badań jadę a wydawało mi się że dziś poniedziałek wiec jeden dzień mniej oczekiwania do wizyty 
Joasia tutaj jak nie ma potrzeby to przez całą ciążę nie uświadczysz badania ginekologicznegoUsg robią w szpitalu, a położna nie jest obowiązkowa. Ja sobie takowej nie wybrałam nawet i chodzę po prostu do mojej GP (lekarz rodzinny).
no to tylko pogratulować:-) jak to możliwe że już dziś znasz wagę dzieckaWitam ponownie
Ale co najważniejsze mały rośnie idealnie i waży tyle ile powinien i wiem juz dziś ze w dniu porodu bedzie miał ok.3500g
a ja od początku ciązy przytyłam + 11 kgAle byłam zdziwiona jak weszłam na wage
Serduszko małego pieknie i czyściutko biło jego tętno/puls to dzis 151 uderzeń niby super oby tak dalej. Wyniki tez sa super
a to ze brzuch sie napina to normalka wkoncu miesnie sie naciagaja. Nastepna wizyta za miesiac 20 listopada
![]()
ciekawe, też chce wiedziećno to tylko pogratulować:-) jak to możliwe że już dziś znasz wagę dzieckaciekawe, też chce wiedzieć
Witam wszystkie styczniowe mamy! Jestem tu nowa ( chyba) tak mi się zdaje, albo już pisałam na forum w 2007 roku spodziewając się pierwszego maluszka. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich waszych wypowiedzi, a szkoda! Chciałam się tylko dopisać do waszego grona z datą 01.01.2010(wiem, że ma być dziewczynka)