Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja, Agagsm nie ma czego zazdroscic. Zgodnie z relacja mojego G. dzis zimno i wietrznie w PG. Ale fakt, prognoza na przyszly tydzien zapowiada sie slonecznie i powyzej 15 stopni. Pamietam, ze rok temu w listopadzie bylo jeszcze cieplutko i sloneczko slicznie swiecilo;-).
Kuroslaw nie wiem dlaczego tak skrytykowalas wloska aure. Nie do konca jest to prawda. A mysle, ze bedac we Wloszech kilka lat to tez zachwalas ten kraj. Zreszta nie jest to wazne.
Moim zdaniem nawet jak tam jest pochmurno i deszczowo, to zawsze jest jednak cieplej minimum o 5 stopnia to moim zdaniem sporawo w zime.
I rozumiem Age, ze nie lubi polskiego klimatu, bo szczerze mowiac ja tez nie przepadam. A chcialabym, zebys pokazala mi ten bielusienki puszysty snieg, najlepiej po kostki, w Warszawie. Bo ja jakos rok temu jak bylam tutaj na swieta go nie widzialam, albo mi moze gdzies umknal;-)