reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Witam serdecznie ;-)
Niby wyspana jestem - godzinkę do przodu mamy - ale ile razy wstawałam do toalety w nocy to sama nie wiem
To jest chyba moja najgorsza dolegliwość ciążowa - ciągłe sikanie 
Miłego dnia życzę wszystkim!
Karoli już pewnie na włoskiej ziemi, mam nadzieje, że polskie mgły cię nie zatrzymały ;-)
agbar - ty też dziś w drodze ale lądowej - szerokości ;-)
labamba - spokojnie kochana, zmień myśli natychmiast i o pomoc proś rodzinę częściej; mam nadzieję, że w Polsce Szyma wszyscy natychmiast wezmą w obroty a Ty będziesz mogła się relaksować. Żadnych darmowych biletów nie planuj...
ivi - idę na wyprawkę
Ja niestety fanką boksu nie jestem ale cieszę się, ze Adamek wygrał!
Niby wyspana jestem - godzinkę do przodu mamy - ale ile razy wstawałam do toalety w nocy to sama nie wiem

Miłego dnia życzę wszystkim!
Karoli już pewnie na włoskiej ziemi, mam nadzieje, że polskie mgły cię nie zatrzymały ;-)
agbar - ty też dziś w drodze ale lądowej - szerokości ;-)
labamba - spokojnie kochana, zmień myśli natychmiast i o pomoc proś rodzinę częściej; mam nadzieję, że w Polsce Szyma wszyscy natychmiast wezmą w obroty a Ty będziesz mogła się relaksować. Żadnych darmowych biletów nie planuj...

ivi - idę na wyprawkę

Ja niestety fanką boksu nie jestem ale cieszę się, ze Adamek wygrał!
jola.24
Witam porannie, przed praca oczywiscie
Ja kibicowalam Adamkowi i udalo sie:-) Golota troche pajacowal, strugal bohatera i dostal wkoncu
Zrelaksuje sie kochana i wszystko bedzie dobrze, aczkolwiek te bilety
no sama powiedz czasem by sie przydaly za darmo, szczegolnie w okresie swiat

Milego dzionka wszystkim i uciekam sie meczyc

Ja kibicowalam Adamkowi i udalo sie:-) Golota troche pajacowal, strugal bohatera i dostal wkoncu

Witam Was
Witam rowniez nowe styczniowy:-)
Ja wczoraj dostalam jakby skorczy, caly brzuch mi sie napinal i ciagnal w dol i tak co 3, 4 min, trwalo to kilka godz, malego wziela mi szwagierka a ja lezalam plackiemW nocy chyba bylo ok bo spalam, za to dzisiaj wieczorem znowu ale juz nie takie mocne i po kapieli przeszlo
Do tego zaczelo mi wyciekac mleko, wiec oczywiscie pierwsza mysl RODZE
Najgorsze jest to ze caly czas powtarzam, ze chcialabym urodzic wczesniej, i zeby dzidek byl nie za wielkich rozmiarow, a wszechswiat slucha, mowisz masz
musze szybko zmienic tor moich mysli
Do tego w pn o 7rano mam siedziec w samolocie do Polski
, i chyba sie troche boje, wlasciwie nie troche
Ja nie chce jak ta babka z artykulu Joasi
, te darmowe bilety mnie nie przekonuja
No dobra koniec moich lamentow![]()
Zrelaksuje sie kochana i wszystko bedzie dobrze, aczkolwiek te bilety

Milego dzionka wszystkim i uciekam sie meczyc

I komu kibicujecie babki?:-)
Gołota czy Adamek?
ja nie znosze boksu, ale wolalam zeby Adamek wygral
Witam Was
Witam rowniez nowe styczniowy:-)
Ja wczoraj dostalam jakby skorczy, caly brzuch mi sie napinal i ciagnal w dol i tak co 3, 4 min, trwalo to kilka godz, malego wziela mi szwagierka a ja lezalam plackiemW nocy chyba bylo ok bo spalam, za to dzisiaj wieczorem znowu ale juz nie takie mocne i po kapieli przeszlo
Do tego zaczelo mi wyciekac mleko, wiec oczywiscie pierwsza mysl RODZE
Najgorsze jest to ze caly czas powtarzam, ze chcialabym urodzic wczesniej, i zeby dzidek byl nie za wielkich rozmiarow, a wszechswiat slucha, mowisz masz
musze szybko zmienic tor moich mysli
Do tego w pn o 7rano mam siedziec w samolocie do Polski
, i chyba sie troche boje, wlasciwie nie troche
Ja nie chce jak ta babka z artykulu Joasi
, te darmowe bilety mnie nie przekonuja
No dobra koniec moich lamentow![]()
Labamba musisz zmienic tor myslenia, ja czesem mam takie mysli ze juz bym chciala urodzic, a potem tak sobie mysle co ja glupia gadam, przeciez nie chce urodzic wczesniaka, wiadomo ze najlepiej urodzic juz i zeby juz byl chociaz ten 37tydz.a tu sie jeszcze trzeba pomeczyc. Ja juz tez zmieniam myslenie
A Ty sie oszczedzaj koniecznie!!!
Witam porannie, przed praca oczywiscie
Ja kibicowalam Adamkowi i udalo sie:-) Golota troche pajacowal, strugal bohatera i dostal wkoncu![]()
nio i dostal dziadek Gołota
Witam Dziewczyny
Przez to przestawienie czasu to już o 6 bym mogła wstać ale po co wstawać jak cały dom w niedziele do późna śpi i bym tylko się nudziła hyhyhy :-)
Ide teraz dalej sobie lerzakować i cieszyć się wolnymi chwilami pod kołderką z moim M
wkońcu ma wolne.....
Miłego dnia Ciężaróweczki :-)
Przez to przestawienie czasu to już o 6 bym mogła wstać ale po co wstawać jak cały dom w niedziele do późna śpi i bym tylko się nudziła hyhyhy :-)
Ide teraz dalej sobie lerzakować i cieszyć się wolnymi chwilami pod kołderką z moim M

Miłego dnia Ciężaróweczki :-)
Kaja_10
Kobieta w 17 tc trafia o 12 w poludnie do jednego z lepszych (teraz mam watpliwosci) szpitali w Poznaniu, 3 lekarzy stwierdza przykry fakt, dostaje 3 tabletki na wywolanie a o 20 stiwerdzają ze im się NIE CHCE czekać..rodzi sama w pokoju i zanosi im to maleństwo na rece... po 7 dniach otrzymuje wypis w którym jest napisane że urodzila 3cm malenstwo w 10 tygodniu ( a histopatolog z innego szpitala podaje 10 cm i 17 tydz ) i jeszcze wydanie ciałka po wiekiej aferze nastepuje po 11 dniach ...
nie wiem co ten szpital chciał zataić ... może statystyki poprawić o ktorych moglysmy tu w raporcie przeczytać
Przepraszam jeśli którąś z Was zmartwiłam tym opisem - starałam się najmniej szczeg. podawać ale jakoś też nakreślić obraz.
Strasznie mnie to wczoraj wkurzyło bo nie dość ze człowiek spotyka tragedia to jeszcze takie traktowanie
Historią jest o wiele bardziej straszna i pewnie skonczy się w sądzię - to jest cywilizowany kraj ??![]()
Straszne....:-( to co przeszła - koszmar :-( Bardzo jej współczuje.
Dorciaa
cześć kobietki
a ja tam się cieszę z tej zmiany czasu bo ostatnio ciągle wyspana budziłam się już 6-7 rano i tak koczowałam do tej 8 bo głupio wstawać jak ciemno na dworze a się nie musi
Roxeen smutna historia a tym bardziej żal nad naszymi szpitalami wiem że to nie norma ale w obecnych czasach żeby tak ludzi traktować to przegięcie ja bym to gdzieś zgłosiła:-(
Kupiłam dziś wełnianą sukienkę w c&a za 59zł i już mam w czym iść 1listopada bardzo mi się podoba zwłaszcza z przodu i z tyłu bo z boku wyglądam jakbym piłkę połknęła, ale co tam dowartościowałam się a wiadomo święto świętem ale dalsza rodzinka z którą się przy grobie dziadka zawsze spotykamy nie będzie mnie potem obgadywać, hehe tzn na pewno będzie no ale przynajmniej w dresach nie wystapie, oby było ładnie bo moja wyjściowa kurtka się nie dopina
m dziś robi obiad... tosty z serem i pieczarkami...
co do boksu... tak czułam... Gołota się zgrywał ale ruszał sie strasznie jak słoń... brawo Adamek!
znalazłam płytę mozarta i słuchałam w aucie ale nie powiem żeby moja dzidzia jakoś specjalnie słuchała więc chyba nie będę się tym więcej katować
a ja tam się cieszę z tej zmiany czasu bo ostatnio ciągle wyspana budziłam się już 6-7 rano i tak koczowałam do tej 8 bo głupio wstawać jak ciemno na dworze a się nie musi

Roxeen smutna historia a tym bardziej żal nad naszymi szpitalami wiem że to nie norma ale w obecnych czasach żeby tak ludzi traktować to przegięcie ja bym to gdzieś zgłosiła:-(
Kupiłam dziś wełnianą sukienkę w c&a za 59zł i już mam w czym iść 1listopada bardzo mi się podoba zwłaszcza z przodu i z tyłu bo z boku wyglądam jakbym piłkę połknęła, ale co tam dowartościowałam się a wiadomo święto świętem ale dalsza rodzinka z którą się przy grobie dziadka zawsze spotykamy nie będzie mnie potem obgadywać, hehe tzn na pewno będzie no ale przynajmniej w dresach nie wystapie, oby było ładnie bo moja wyjściowa kurtka się nie dopina

m dziś robi obiad... tosty z serem i pieczarkami...

co do boksu... tak czułam... Gołota się zgrywał ale ruszał sie strasznie jak słoń... brawo Adamek!

znalazłam płytę mozarta i słuchałam w aucie ale nie powiem żeby moja dzidzia jakoś specjalnie słuchała więc chyba nie będę się tym więcej katować
labamba23
podwójna mama
Witam z rana
Strasznie jestem niewyspana
, do 2 bolał mnie brzuch
W dodatku wydawało mi się, że słyszę myszy (niedawno znalazłam martwą obok kuchni
) Z rana w mojego syna wstąpił demon i wrzeszczał ponad godz, a wszystko przez bluzeczkę
Teraz nic mi się nie chcę, a jeszcze spakować się muszę
Taka jestem dzisiaj optymistyczna
Co do smutnych historii, jak widać zdarzają się wszędzie, c'est la vie
Moja koleżanka popadła w paranoję i robi jakieś ołtarzyki, pali świeczki, zrobili jakieś zdjęcia temu dziecku, założyli bloga i jakieś filmy na you tube
I oglądając to wszystko jeszcze bardziej się pogrąża

Strasznie jestem niewyspana

Co do smutnych historii, jak widać zdarzają się wszędzie, c'est la vie

Paulinaa
Mama Adasia '2010
Witam Was dziewczyny południową porą
Ja zaraz mykam na spacerek może mi szybciej zleci ten samotnie spędzony kolejny weekend
. Maluszek się niesamowicie ostatnio rusza w brzuszku, aż wczoraj to się zastanawiałam czy on wogóle śpi :-)
Hehe..Coraz odważniejsze te ruchy 
Życzę Wam kochane Miłego niedzielnego popołudnia Napiszę do Was przed wieczorem;-)

Życzę Wam kochane Miłego niedzielnego popołudnia Napiszę do Was przed wieczorem;-)

reklama
Pumpkin
Spałam dziś 12h i tylko raz obudziłam się na siusiu 

Boję się, że się przyzwyczaję i potem będę miała problem ze wstawaniem co 2 godziny...
Labamba - wczoraj wyczytałam w "ciąża i poród", że bardzo dobrym sposobem na odróżnienie skurczy niegroźnych od takich porodowych jest właśnie ciepła kąpiel (ale nie za ciepła i nie za długa), w trakcie której te niegroźne mają ustąpić a porodowe nasilić się. Jest to szczególnie ważne pod koniec ciąży kiedy występują skurcze przepowiadające, żeby nie zaczynać paniki za każdym razem...
Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze i podróż bez stresów żadnych.

Boję się, że się przyzwyczaję i potem będę miała problem ze wstawaniem co 2 godziny...
Labamba - wczoraj wyczytałam w "ciąża i poród", że bardzo dobrym sposobem na odróżnienie skurczy niegroźnych od takich porodowych jest właśnie ciepła kąpiel (ale nie za ciepła i nie za długa), w trakcie której te niegroźne mają ustąpić a porodowe nasilić się. Jest to szczególnie ważne pod koniec ciąży kiedy występują skurcze przepowiadające, żeby nie zaczynać paniki za każdym razem...
Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze i podróż bez stresów żadnych.