reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Tylko prawda jest taka że to działa w obie strony. My też nie zawsze bywamy "miłe" i też nam się zdarza gorszy dzień. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Najlepiej aby za często to się nie zdarzało, ale niestety różnie bywa w życiu i ważne jest jak sobie radzimy w takim sytuacjach.

Masz racje, ale mi sie jakos zdaje ze ja rzadziej traktuje swojego M jak obiekt do tego zeby odreagowac niz on traktuje mnie.
a jak mam zly dzien, to wstaje rano i mowie od razu ze mam zly dzien.
A jak moj M wstaje w zlym nastroju, to fakt faktem nie musi nic mowic bo od razu wiem ze to "ten" dzien, ale moglby czasem uprzedzac ze bedzie nie mily, a nie udawac ze wszystko jest w porzadku i odburkiwac cos zamiast normalnie odpowiadac. Wkurzające.

Ostatnia edycja:
reklama
Ello

Ja dzis troche pozno bo pierwsze pranie ubranek robilam i uciekam szybko bo jutro bardzo wczesnie wstac trzeba. Aha pytalyscie o łóżeczko to co zamowilam, jest super wszystko mi sie podoba:-)

Jola - ja tez czekam na paczke, ale dostane chyba dopiero w styczniu - ciekawe czy dzidzius sie doczeka. Mam dostac ubranka po coreczce szwagierki - oczywiscie to, co nie bedzie rozowe i w kwiatki :eek: bo synus by nie byl zbyt zadowolony :-) ma tego pol pokoju, wiec szkoda tego troche. A ja nie wiem czy sie doczekam, bo wolalabym sobie juz kupic i miec spokoj. Tutaj mozna kupic uzywane ubranka za grosze na Babymarkt i jak sie trafi to nawet sa nowe. Oczywiscie nie mam zamiaru czekac do ostatniej chwili i sporo juz zgromadzilam, ale chcialabym juz miec wszystko :-) Jako typowa zodiakalna panna musze miec wszystko zaplanowane i zapiete na ostatni guzik :-D no i przechodze tortury :-D

Cos wiem na ten temat, tez jestem panna;-) Juz zaczynam przygotowywac wszystko a potem nie bede miala co robic i fiksowac bede pewnie:-D

Dziekuje wam wzystkim za odpowiedz na temat szyjki, pocieszylyscie mnie:-)

Dobranoc

Witajcie!!
Dziękuję bardzo za pomysły do projektu :tak: Bardzo mi się podobaja!! Coś na pewno z tego wybiorę!!:-)

Patrysia86 ... Nie wiem co napisać... Chyba tylko główka do góry!! Na pewno wszystko dobrze się skończy... :* Musisz wierzyć, że będzie ok, bo "wiara góry przenosi... Jak jest wiara jest wszystko"!! Odpoczywaj i przestań płakać, żeby dzidzia nie płakała!!!! :tak:

Dziś będzie dzień do bani :-(
Pokłociliśmy się wczoraj wieczorem z m... Zawsze jak się posprzeczaliśmy, to mimo wszystko we śnie się przytulił do mnie... A dziś chyba nie spał, podobnie jak ja... Między nami kołdra i zero jakiegokolwiek dotyku... Zawsze jak szedł do pracy dawał mi buzi w czółko... Ja leżałam, on podchodził i całował milion razy... A dziś poszedł... Nic nie powiedział, nawet na mnie nie spojrzał i poszedł... Boże jak to boli!!
Powiedział do mnie wczoraj, 'jak dzidzia będzie, to pranie dalej pewnie bedzie lezalo nie w szafkach tylko tu gdzie lezy'... (On poprasował, ale jak chowa to zawze mu coś spada itp.). Miałam je schować, ale nie miałam kiedy, nie mialam sily i też tak trochę nie chciało mi się!! :-( Jak to powiedział, to normalnie diabeł we mnie wstąpił :-( I powiedziałam kilka słów... A dziś za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co mu nagadałam...
Jestem okropna!!!! :-( Chyba tego nie można zwalać na ciąże...
W d..e z tym wszystkim :-(
Strasznie się nie wyspałam, oczy mam spuchnięte od płakania, głowa mnie boli... :-( Ojej... Ile bym dała, żeby dziś był piątek, żeby nie trzeba było iść na uczelnie... :-(Ale muszę :-( Może uda mi się nie zasnąć i 2 nie dostać :cool: Dziś mam jakąś wejściówkę mieć... :confused2:Trzymajcie kciuki za mnie!!
Idę się szykować...

Miłego dnia Mamuśki!! ;-)

Aaaa :-) Miałam Wam powiedzieć jeszcze, że wizytę u lekarza mam 13 :-p w piątek :-p o 13.00 :-p Dobrze, że przesądna nie jestem :-D

Witam porannie, troche zazdroszcze wam tych przygotowan , ale jak wy juz bedziecie wszystko mialay to ja zaczne szalec i w tedy to wy mi bedziecie zazdroscic, wiem jak z Nicol mialam pare miesiecy wczesniej wszystko gotowe to pozniej z n udow z 15 razy jeszcze w jej pokoju meblowala, przekladalam itp.Pozatym witam porannie pogoda nie wiem jaka bo straszna mgla ,ale zapowiadali , ze bedzie cieplutko ok 18 st wiec sie bardzo ciesze, z M ja jakby lepiej wiec nie chce chwalic bo jak tylko pochwale to msie znow zepsuje.

cześć kobitki
u mnie słoneczkooo!!!!:-D:-D:-Dzaraz wywietrzę pościel i ogarnę chatkę obiadu gotować nie muszę a dzieci przychodząo 14 dopiero... cuuudowna pogoda i chyba taki leciutki przymrozek:-D:-D

dziecko kopało a raczej wierciło sie wieczorem i w sumie całą noc go czułam oj nie podoba mi się ta jego pora czuwania:sorry:

cześć kobitki
u mnie słoneczkooo!!!!:-D:-D:-Dzaraz wywietrzę pościel i ogarnę chatkę obiadu gotować nie muszę a dzieci przychodząo 14 dopiero... cuuudowna pogoda i chyba taki leciutki przymrozek:-D:-D

dziecko kopało a raczej wierciło sie wieczorem i w sumie całą noc go czułam oj nie podoba mi się ta jego pora czuwania:sorry:
Dorcia jak ty to robidz ,ze zawsze wieje od ciebie optymizmem i radościa?zazdroszcze ci normalnie:-D
witam rankiem,pije kawke i czkam az synus wstanie i pewnie na jakies zakupy trzeba isc bo w lodówce echo:tak:

Cześć Kobietki :)

mmmm ale się dzisiaj wyspałam :tak: Dawno tak dobrze nie spałam i to z tylko jedną pobudką na siuśku :) coś pieknego :)

Weszłam tylko sie przywitać bo biegnę za uczelnie, jeszcze tylko dwa wykłady i juz na ten tydzień dosyć :) Im mniej zajęć na uczelni tym mniej chce mi sie chodzić hyhy :-)

Miłego dnia życze wszystkim Ciężaróweczką :)

I ja sie witam porannie:-)
Wczoraj wpoczelam, nie robilam doslownie nic, wyspalam sie i dzis czuje sie jak mloda bogini:tak::-D pelna energii. Tylko, zbym znowu dzis nie przesadzila z aktywnoscia.
Dzis wchodzi do kin film This is it. Musze koniecznie kupic bilety. Dzis pojade do kina. Bo nie daruje sobie, jak go nie zobacze. Tylko boje sie, ze paczka chusteczek nie wystarczy mi na caly seans:sorry: bo ja sie bardzo wzruszam na kazdej piosence Michaela Jacksona. W koncu kiedys planowalam, ze bedzie moim mezem;-)

czesc kobitki

u mnie tez dzis nie najlepszy dzien. M wyjechal do Niemiec, wraca dopiero w piatek, dobrze ze mam psiaki to chcoiaz do nich sobie pogadam;-)

e_milcianie martw sie! ja wiem ze teraz problemy wydaja sie wieksze niz sa w rzeczywistosci ale wytlumacz sobie ze to hormony:-D:tak:;-) ja tak robie i czasem dziala.wczoraj np. wieczorem polakalam sie ze moj M dzis wyjezdza na 3 dni ale w sumie nie wiem czemu bo nigdy mnie to jakos nie ruszalo tzn wiem tyle ze hormony zaszalalay;-) teraz jest juz lepiej;-)
kazdy musi sie czasem pokłócić ale najwazniejsze to umiec sie pogodzic. ja wiem ze to boli szczegolnie teraz bo wszystko odbieramy bardziej intensywnie.trzymaj sie cieplutki glowa do góry!!

reklama
Witam porannie i wreszcie słonecznie:rofl2::happy:
Zaraz niestety do pracy:-( więc nie będę mogła wykorzystać tej ślicznej pogody:sorry::eek: Wrócę to będzie już ciemno:szok: ogarnę troszkę i włączę firany do prania :crazy: Potem odpoczynek i jutro znów praca i wieczorne sprzątanie.Heh..
Idę dziś dla poprawienia humoru kupić przed praca jakieś bodziaki dla małego:-) Wczoraj kupiłam już jedne heheh...

Życzę Wam kobietki miłego i słonecznego Dnia!!!:tak:

Do góry